ΑΡΗΣ

Η απάντηση του Καρυπίδη στον Γ. Σαββίδη

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM)
Καρυπίδης MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Σαββίδης αποθέωσε από το Instagram τον Λάζαρο Λάμπρου για το γκολ του στο Άρης - Πανιώνιος με τον ιδιοκτήτη των "κιτρίνων", Θοδωρή Καρυπίδη, να του απαντά από το ίδιο μέσο (social media).

Η αδυναμία του Γιώργου Σαββίδη στον Λάζαρο Λάμπρου είναι γνωστή. Μετά το γκολ και την ασίστ στο ματς του Πανιωνίου με τον Άρη για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει τον 19χρονο Έλληνα εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται στους "κυανέρυθρους" με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

"Καλόόόό. Προσευχηθείτε για τον Λάζαρο Λάμπρου", ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο Χρήστος Μπούρμπος να έχει πέσει στο έδαφος.

Η απάντηση του Καρυπίδη στον Γ. Σαββίδη

Ο ιδιοκτήτης του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, χρησιμοποίησε το ίδιο εργαλείο των social media (story σε Instagram) για να απαντήσει τον Γιώργο Σαββίδη.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε έχει "παγώσει" η στιγμή κατά την οποία ο Λάμπρου είναι εκτεθειμένος όταν η μπάλα φεύγει από τα πόδια του συμπαίκτη και δεν υποδεικνύεται οφσάιντ από τον βοηθό, Δημητριάδη.

Μάλιστα, συνοδεύει τη φωτογραφία με τη λεζάντα: "Στον Μπαοκ χαίρονται για τους παίκτες τους (emoji γέλιου), έτσι κι εγώ θα το έβαζα".

Η απάντηση του Καρυπίδη στον Γ. Σαββίδη

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ