ΑΡΗΣ

Η αφιέρωση του Κοέλιο

Η αφιέρωση του Κοέλιο
INTIME SPORTS

Ο Νούνο Κοέλιο με το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Άρη υπέγραψε το 1-0 επί του Παναθηναϊκού και το αφιέρωσε στην οικογένειά του αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας.

Το γκολ του Νούνο Κοέλιο στο 89΄ ήταν το πρώτο του με την φανέλα του Άρη και αποδείχθηκε χρυσό καθώς υπέγραψε το 1-0 επί του Παναθηναϊκού και το αφιέρωσε στην οικογένειά του αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας.

Μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του μετά την λήξη στάθηκε στην σημασία της νίκης, στην φάση του γκολ του ενώ παραδέχθηκε ότι υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος.

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Μένω με τους τρεις βαθμούς, τους οποίος χρειαζόμασταν με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτή η νίκη μας δίνει ηθικό για τη συνέχεια», ήταν η αρχική δήλωση του Κοέλιο.

Για την φάση του γκολ τόνισε: «Έγινε το κόρνερ, νομίζω ο Νταβίντ έκανε την πρώτη κεφαλιά και η μπάλα ήρθε σε εμένα που ήμουν απέναντι στην εστία και σκόραρα».

Κι όσο για την σημασία της νίκης είπε: «Πήραμε μεγάλη ανάσα. Όπως είπα, μας δίνει ηθικό η νίκη γιατί έχουμε μία άπειρη ομάδα που δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοιες συνθήκες. Έχουμε ηθικό και πάθος για τη συνέχεια μετά τη σημερινή νίκη. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας».

Ο Κοέλιο τέλος δεν παρέλειψε να αφιερώσει το γκολ του: «Αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου που είναι χιλιόμετρα μακριά μου και ταλαιπωρείται. Στη γυναίκα μου και την κόρη μου. Φυσικά, αφιερώνω το γκολ και στον κόσμο που είναι συγκινητική και δεν σταματάει να μας υποστηρίζει φέτος».

Ο Ανδρέας Ηρακλής που έκανε το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι του Άρη με την είσοδό του στις καθυστερήσεις τόνισε: «Πριν το παιχνίδι είπαμε όλα τα παιδιά να μπούμε μέσα και να δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας για να το πάρουμε το ματς. Πήραμε τη νίκη μετά από μεγάλη προσπάθεια και κάναμε ένα αποφασιστικό βήμα για το στόχο μας.

Έχουμε δρόμο ακόμη, αλλά αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία. Μετά το χαμένο πέναλτι μας κόπηκαν τα πόδια, αλλά αντιδράσαμε και καταφέραμε με επιμονή να φτάσουμε στη νίκη».

Αναφερόμενος τέλος στην δική του επιστροφή σχολίασε: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Ήταν το δύσκολο το διάστημα που έμεινα έξω λόγω της εγχείρησης, αλλά νιώθω δικαιωμένος. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω τον Άρη».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ