ΑΡΗΣ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γιαννιώτας

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γιαννιώτας
Γιαννιώτας INTIME SPORTS

Οι φόβοι ότι ο Γιάννης Γιαννιώτας είχε βγάλει τον ώμο του στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Πανιώνιο δεν επιβεβαιώθηκαν από το αποτέλεσμα της ακτινογραφίας που έδειξε ότι υπέστη ένα απλό υπεξάρθρημα ώμου.

Σύμφωνα με την ακτινογραφία που υποβλήθηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας υπέστη ένα απλό υπεξάρθρημα ώμου στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο.

Μία ενημέρωση που επέτρεψε στον Λούκας Αλκαράθ να αισθανθεί πιο άνετα δεδομένου του αρχικού φόβου που υπήρχε ότι είχε βγει ο ώμος του.

Όπως και να έχει η συμμετοχή του Γιαννιώτα στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής του Αρη με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» του Ηρακλείου είναι αμφίβολη με την συμμετοχή του να ξεκαθαρίζει στην διάρκεια της εβδομάδας.

Κι όσο για το τελικό 2-1 της νίκης επί του Πανιωνίου δεν μπορούσε παρά να αφήσει ικανοποιημένους τους ποδοσφαιριστές του Άρη όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις των Μάρκου Βελλίδη και Μπάμπη Οικονομόπουλου.

«Ή ταν ένα καλό παιχνίδι όπου δώσαμε την ψυχή μας. Πολλά μπράβο σε όλους, και στον προπονητής μας. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό για εμάς, αλλά σημασία έχει ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Πήραμε δύναμη για τη συνέχεια», τόνισε αρχικά ο Βελλίδης.

Κι όσο για τη συνέχεια παραδέχθηκε: « Αν σκεφτούμε τη θέση μας στη βαθμολογία, το άγχος ήταν μεγάλο. Σου δημιουργεί πρόβλημα η βαθμολογία.

Όλοι δώσαμε το κάτι παραπάνω και ήρθε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, δεν πρέπει να είμαστε χαλαροί σε καμία περίπτωση. Πρέπει να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία και τότε μόνο θα μπορούμε πραγματικά να ηρεμήσουμε».

Από την πλευρά του ο Οικονομόπουλος υποστήριξε: « Είναι πολύ σημαντικό ότι ξεκινήσαμε τον δεύτερο γύρο με νίκη. Το γκολ που μας έβαλε ο Πανιώνιος ήταν καθοριστικό για να πιεστούμε. Μας άγχωσε.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά μετά το γκολ ήμασταν πιεσμένοι και έπρεπε να αντιδράσουμε. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς φέτος εντός έδρας και δε θέλαμε να ξαναγίνει.

Είχαμε την πίεση και το άγχος στο τέλος. Είχαμε, πάντως, ευκαιρίες για να κάνουμε ένα ή δύο γκολ ακόμη. Ο Πανιώνιος μας πίεσε, ανέβηκε ψηλά, αλλά ευτυχώς τελείωσε το ματς στο 2-1 και πήραμε τη νίκη».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ