ΑΡΗΣ

Γκέσιος: "Να μην κουνιόμαστε;"

Γκέσιος: "Να μην κουνιόμαστε;"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Γκέσιος που είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Μάνταλο τόνισε πως υπάρχει ανατροπή στην φάση του 49' ενώ ο Μάρκος Βελλίδης στάθηκε στο δεύτερο γκολ του Λεβαδειακού

Ο Γιάννης Γκέσιος στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Άρη με 2-1 από τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά στάθηκε στην αποβολή του και στην φάση του γκολ της νίκης για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου.

Σε μία φάση που αναφέρθηκε και ο Μάρκος Βελλίδης ενώ ο Γιάννης Γιαννιώτας μίλησε για έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και στα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

" Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ, αλλά στη συνέχεια απαντήσαμε γρήγορα και ισοφαρίσαμε με τον Κανούλα. Τα πράγματα έδειχναν να κυλούν καλά, αλλά ήρθε μια φάση στο τέλος του ημιχρόνου που για εμένα είτε είναι άουτ, είτε φάουλ στον Παπαζαχαρία πριν σκοράρει ο αντίπαλος. Στη συνέχεια υπάρχει και φάουλ στον Βελλίδη", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γκέσιου.

Για την φάση της αποβολής του τόνισε: " Εγώ νομίζω ότι με βρίσκει. Δε σηκώθηκα να διαμαρτυρηθώ ή να ζητήσω κανένα πέναλτι και ο διαιτητής ήρθε στο δευτερόλεπτο να με αποβάλλει. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε; Να μην κουνιόμαστε για να μη φάμε κόκκινη; Έχουμε δεχτεί απίστευτες κόκκινες στα τελευταία παιχνίδια. Όλοι το βλέπουν".

Κι όσο για την ροή του παιχνιδιού δήλωσε: " Έχουμε δείξει χαρακτήρα. Ισοφαρίσαμε, αλλά μ’ αυτά τα σφυρίγματα ήταν αδιανόητο να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Είχαμε τεράστιες ελλείψεις, αλλά κατορθώσαμε να ισοφαρίσουμε. Συνεχίζουμε, πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είμαστε καλή ομάδα".

Ο Γιάννης Γιαννιώτας υποστήριξε: " Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση και νομίζω ότι τα γκολ που δεχτήκαμε δεν είναι του επιπέδου μας. Θεωρώ ότι το ματς το χάσαμε στο 2-1. Στο δεύτερο μέρος μείναμε με δέκα παίκτες και μετά ήταν πολύ δύσκολο να κάνουμε κάτι".

Για το γεγονός ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά και τις σοβαρότατες απουσίες που είχε δήλωσε: " Για να βρίσκεται κάποιος στον Άρη, σημαίνει ότι δεν είναι τυχαίος. Όποιος καλείται να παίξει θα το κάνει με επιτυχία.

Είδατε τον Αντωνιάδη που έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Αξίζει τις ευκαιρίες και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Οι ακαδημίες του Άρη βγάζουν ταλέντα και σιγά-σιγά έρχονται και στην πρώτη ομάδα. Θέλουμε όμως όλοι στήριξη και θα δείξουμε μέσα στο γήπεδο τι αξίζουμε".

Αναφερόμενος στη φάση της αποβολής του Γιάννη Γκέσιου είπε: " Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι ή όχι. Πάντως όταν μια ομάδα μένει με 10 παίκτες από το 50' τότε είναι δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά", είπε.

Κι όσο για τον Μάρκο Βελλίδη σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ο τερματοφύλακας του Άρη τόνισε για το παιχνίδι: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Περιμέναμε πως ο Λεβαδειακός θα ήταν δυνατός. Ήθελε τους τρεις βαθμούς της νίκης όπως τους θέλαμε κι εμείς.

Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο να δώσουμε όλοι μας τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας. Μείναμε πίσω και δεν ανεβήκαμε μπροστά όπως μας είχε πει. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, βγήκαμε μπροστά ισοφαρίσαμε. Στη συνέχεια δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ όπου είδαμε όλοι τι συνέβη.

Από ένα άουτ που δεν δόθηκε υπέρ μας, ο Λεβαδειακός κέρδισε κόρνερ. Μετά ο παίκτης του έκανε φάουλ που επίσης δεν καταλογίστηκε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και όταν μένεις με δέκα παίκτες στο 46' τότε τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα.

Παρόλα αυτά δεν το αφήσαμε το παιχνίδι, προσπαθήσαμε τρέξαμε και όλα τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω. Τελικά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά πιστεύω πως η προσπάθεια μας ήταν πολύ καλή".

Κι όσο για τις σοβαρές ελλείψεις του Άρη είπε: " Οι έξι απουσίες έπαιξαν ρόλο γιατί πρόκειται για παίκτες που είναι πρωταγωνιστές και δίνουν λύσεις. Παρόλα αυτά τα παιδιά που τους αντικατέστησαν ήταν εξαιρετικοί".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ