ΑΡΗΣ

«Γίνεται σοβαρή προσπάθεια, να στηρίξουμε όλοι...»

«Γίνεται σοβαρή προσπάθεια, να στηρίξουμε όλοι...»

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Άρη Γιάννης Βένος και Γιώργος Ζήνδρος ζήτησαν από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του Θοδωρή Καρυπίδη και των συνεργατών του.

Στα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Άρη βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (21/10) ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ομάδας των "κίτρινων", Γιάννης Βένος και ο Γιώργος Ζήνδρος, προκειμένου να παραλάβουν το πακέτο εισιτηρίων.

Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, μιλώντας στο www.arisfc.gr, απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας μας να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

«Αυτό που έχουμε διαπιστώσει είναι ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια από τον κ. Καρυπίδη και τους συνεργάτες του, την οποία πρέπει να στηρίξουμε όλοι. Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στεκόμαστε αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια», τόνισε ο Γιάννης Βένος, ενώ ο Γιώργος Ζήνδρος, από την πλευρά του, επεσήμανε:

«Πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα στον ΑΡΗ. Οι κινήσεις των ανθρώπων που ανέλαβαν τα ηνία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος μας γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας θα επιστρέψει σύντομα στη θέση που της αρμόζει και το επιβάλει η Ιστορία της».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ