ΑΡΗΣ

Γιαννιώτας: "Τιμή η συνεργασία με UNICEF"

Γιαννιώτας: "Τιμή η συνεργασία με UNICEF"
INTIME SPORTS

Πριν από την σέντρα του παιχνιδιού με τον Πλατανιά, η ΠΑΕ Άρης εγκαινίασε την συνεργασία της με την UNICEF παρουσία των Γιάννη Γιαννιώτα και Βασίλη Τριανταφυλλάκου.

Οι Γιάννης Γιαννιώτας και Βασίλης Τριανταφυλλάκος ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη που εκπροσώπησαν την ΠΑΕ στην εκδήλωση που εγκαινίασε την συνεργασία της με την UNICEF.

Μία εκδήλωση που έγινε πριν από την σέντρα της αναμέτρησης κόντρα στον Πλατανιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τους δύο ποδοσφαιριστές να ήταν εκτός αποστολής με τον πρώτο τιμωρημένο και τον δεύτερο τραυματία αντίστοιχα.

«Αισθανόμαστε πολύ όμορφα, ερχόμαστε στη θέση των παιδιών και εύχομαι και εσείς να ζήσετε κάτι ανάλογο», τόνισε ο Γιαννιώτας ενώ όσον αφορά την συνεργασία της ΠΑΕ Άρης με την UNICEF δήλωσε: «Είναι τεράστια χαρά και τιμή αυτό που κάνει ο Άρης και συνεργάζεται με την UNICEF.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε αυτούς που οργάνωσαν αυτή τη συνεργασία και μακάρι και άλλες ομάδες να παραδειγματιστούν από τον Άρη και να κάνουν κάτι ανάλογο», ενώ στην αγάπη των μικρών παιδιών στο πρόσωπό του σχολίασε: «Δεν μπορώ ούτε και εγώ να την εξηγήσω! εύχομαι να με αγαπούν όπως και εγώ τα αγαπάω».

Κι όσο για τον Τριανταφυλλάκο υποστήριξε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που βρισκόμαστε εδώ. Θεωρώ πως κινήσεις σαν αυτές του Άρη πρέπει να γίνονται από όλες τις ομάδες. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη σημερινή εκδήλωση και χαίρομαι για την αγάπη που μας δείχνει ο κόσμος μας».

Τέλος όσον αφορά την αγωνιστική του κατάσταση μετά τον τραυματισμό του σημείωσε: «Είχα έναν τραυματισμό, βιάστηκα να μπω, έπαθα μια υποτροπή και ελπίζω από βδομάδα να επάνελθω κανονικά σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ