ΑΡΗΣ

Γαλανός: "Δεν υπάρχει Καλαϊτζίδης πλέον"

Γαλανός: "Δεν υπάρχει Καλαϊτζίδης πλέον"

Ο Γιώργος Γαλανός επιμένει πως ο Άρης βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Δημήτρη Καλαϊτζίδη την στιγμή που ο ΑΣ Άρης με ανακοίνωσή του τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις.

Η επομένη του 0-0 του Άρη με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας διατηρεί έκρυθμη την κατάσταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Γιώργος Γαλανός επιμένει πως βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, και για τον λόγο αυτό μετέβη στην Αθήνα, την στιγμή που ο ΑΣ Άρης με ανακοίνωσή του τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Arena Fm τόνισε: " Έχω πει στον κ. Καλαϊτζίδη πως απολύεται. Δεν μπορώ να συνεχίσω την συνεργασία μου μαζί για πολλούς λόγους", για να προχωρήσει στις εξής καταγγελίες.

"Την περασμένη βδομάδα έγινε ένα σοβαρό περιστατικό. Από τότε έπρεπε να απολυθεί με αυτόφορες διαδικασίες. Υπάρχουν ήδη προδικαστικές αποφάσεις και μηνυτήρια αναφορά, ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, αλλά για το καλό του Άρη δεν μιλήσαμε. Δώσαμε εντολή να μην βγει τίποτα προς τα έξω, μόνο για το καλό του συλλόγου.

Στον Ερασιτέχνη το γνώριζαν και βγήκαν να κάνουν ανακοίνωση. Προσωπικά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα το πει δημόσια", για να επανέλθει στις δικές του κινήσεις.

"Πάντως όπως και να έχει εγώ ψάχνω για προπονητή στην Αθήνα. Τι ρόλο παίζω ας επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος αν δεν μπορώ να πάρω αποφάσεις για το αγωνιστικό; Δεν υπάρχει Καλαϊτζίδης πλέον. Ψάχνουμε τον αντικαταστάτη του".

Χθες αργά το βράδυ (Κυριακή) πάντως ο ΑΣ Άρης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Λαμβάνοντας υπόψιν τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου, το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ θα καλέσει άμεσα αύριο, Δευτέρα, τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γαλανό, ώστε αφενός να ενημερώσει για τα προβλήματα που υπάρχουν και αφετέρου στη συνέχεια να ληφθούν οι απαιτούμενες αποφάσεις.

Θεσσαλονίκη, 19.10.2014

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας".

Το συμπέρασμα πάντως που προκύπτει μετά και τις πρωινές νέες δηλώσεις του Γιώργου Γαλανού είναι ότι πολύ δύσκολα να συνυπάρξουν για πολύ ακόμη στον Άρη με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ο χρόνος θα δείξει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ