ΑΡΗΣ

Φυσέκης: «Προέχει η ομάδα»

Φυσέκης: «Προέχει η ομάδα»
INTIME SPORTS

Λακωνικός ήταν ο Γιάννης Φυσέκης στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την συμφωνία του με τον Άρη ενώ την Δευτέρα ο Σιντί Σανιά εξασφάλισε την βίζα του.

Ο Γιάννης Φυσέκης ήταν λακωνικός στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την συμφωνία του με τον Άρη. «Η προσωπική επιτυχία του κάθε ποδοσφαιριστή βασίζεται στην ομάδα. Οπότε προέχει η ομάδα», είπε ο 30χρονος τερματοφύλακας στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Φυσέκης που το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση μεθαύριο θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι για τον 1όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Εν τω μεταξύ με συντονισμένες κινήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Σιντί Σανιά εξασφάλισε την Δευτέρα βίζα από το ελληνικό προξενείο στο Παρίσι και την Τρίτη αναμένεται στην Θεσσαλονίκη.

Μία εξέλιξη που καθιστά διαδικαστικό το θέμα της έκδοσης του δελτίου του καθώς είναι αυτονόητο ότι θα έχει άδεια παραμονής στην Ελλάδα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Σανιά θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Καστοριά.

Το γεγονός ότι δεν θα προλάβει το μεθαυριανό παιχνίδι έχει να κάνει με το ότι αύριο θα κατατεθούνε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα στην ΕΠΣΜ και στην συνέχεια η ΕΠΟ θα πρέπει να ζητήσει το TMS του Σανιά αφού είναι ξένος για να εκδοθεί το δελτίο του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ