ΑΡΗΣ

"Φωνή δικαίωσης" για τον Άρη

"Φωνή δικαίωσης" για τον Άρη

Παρουσία χιλιάδων φιλάθλων του Άρη πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη πορεία διαμαρτυρίας με σκοπό την εξεύρεση λύσης για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Με σκοπό την εξεύρεση λύσης για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη πορεία διαμαρτυρίας παρουσία χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας.

Το αίματα του κόσμου ήταν ξεκάθαρο και είχε να κάνει με το να συμμετάσχει ο Άρης στο πρωτάθλημα της Football League είτε απευθείας είτε μέσω μπαράζ. Ο κόσμος του Άρη με την στάση του θεωρεί ότι η ομάδα του αδικήθηκε από την απόφαση να μην της δοθεί αυτή τη δυνατότητα βάσει του ΚΑΠ και αποφάσισε να εκφράσει την διαμαρτυρία του.

Το ραντεβού είχε δοθεί στις 18:00 στον περιβάλλοντα χώρο του Αλεξανδρείου από όπου στις 19:30 κατευθύνθηκαν προς κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης. Αρχικά στα γραφεία της ΕΡΤ 3 από τη Λεωφόρου Στρατού και παρέδωσαν σχετικό ψήφισμα (σ.σ. το κρατικό κανάλι δεσμεύτηκε ότι θα διαβαστεί αυτούσιο), ενώ συνέχισαν προς την Εγνατία περνώντας από τα Πανεπιστήμια με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης.

Τα συνθήματα έδιναν τον δικό τους παλμό με κεντρικό μήνυμα: «Δικαίωση για τον Άρη τώρα», όπως αναγράφεται και στα φέιγ βολάν που είχανε ρίξει οι οπαδοί του Άρη. Μάλιστα ακούστηκε το σύνθημα: «Δώστε λύση στο πρόβλημα του ΑΡΗ την πόλη θα την κάψουμε δεν παίρνουμε χαμπάρι». Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας το παρών έδωσαν Αντώνης Καπνίδης, Βασίλης Κωνσταντινίδης και Γκαέλ Ν΄ Λουντούλου.

Κάτι συνέβη και από διοικούντες τμημάτων του συλλόγου και πιο συγκεκριμένα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης Λευτέρη Αρβανίτη μαζί με τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Δημήτρη Σίτσα και Τάσο Δεσύπρη.

Το σίγουρο είναι ότι για μία ακόμη φορά οι φίλαθλοι του Άρη βγήκαν μπροστά μετά από την παρατεταμένη διοικητική και αγωνιστική ανεπάρκεια των στελεχών του στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου. Της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League πετυχαίνοντας να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση.

Μετά από δύο σχεδόν ώρες, 19:30-21:30, η πορεία των φιλάθλων του Άρη οδεύει από την Εγνατία πίσω προς το Αλεξάνδρειο για να ολοκληρωθεί κι έχοντας στείλει το μήνυμά της.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ