ΑΡΗΣ

Φρένο σε Σικαμπάλα για Άρη

Φρένο σε Σικαμπάλα για Άρη

Στον Άρη μπορεί να ήθελαν την απόκτηση του Μαχμούντ Σικαμπάλα ωστόσο το φλερτ που βρισκόταν σε καλό δρόμο δεν θα μετουσιωθεί σε γάμο μετά την αλλαγή προπονητή στη Ζάμαλεκ.

Η μεταγραφή του Μαχμούντ Σικαμπάλα από την Ζάμαλεκ στον Άρη με τη μορφή δανεισμού δεν θα γίνει τελικά. Αιτία; Η αλλαγή στη τεχνική ηγεσία της ομάδας της Αιγύπτου που φέρνει ανατροπή δεδομένων. Ο νέος προπονητής της Ζάμαλεκ Μοχάμεντ Χέλμι που διαδέχτηκε τον άλλοτε του Παναθηναϊκού Πορτογάλο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να κρατήσει τον διεθνή Αιγύπτιο επιθετικό στο ρόστερ της ομάδας και στην προσεχή αγωνιστική περίοδο. Σε αυτήν όπου ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες και αφού προτάθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Σικαμπάλα να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης πέτυχαν να αποσπάσουν τη θετική απάντηση του Σικαμπάλα.

Και πιο συγκεκριμένα ο Αιγύπτιος δέχτηκε να αγωνιστεί την επόμενη περίοδο, ως δανεικός στους "κιτρινόμαυρους". Το μόνο που απέμενε από εκείνο το σημείο ήταν η συγκατάβαση της Ζάμαλεκ. Η αλλαγή προπονητή όμως στην ομάδα της Αιγύπτου ανέτρεψε τα δεδομένα.

Πάει για δυο παίκτες ακόμα

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι στον Άρη ολοκλήρωσαν τις μεταγραφικές τους κινήσεις ακόμη και μετά την ανακοίνωση της απόκτησης των Μπράνια Ίλιτς και Δημήτρη Ανάκογλου. Για αυτό και συνεχίζεται η αναζήτηση σίγουρα ενός κεντρικού αμυντικού και ενός αριστερού χαφ.

Εν τω μεταξύ εξαιτίας ενός προσωπικού του ζητήματος, το οποίο διευθετεί ο ίδιος τις τελευταίες μέρες στην Ισπανία, ο Ραούλ Μπράβο παραμένει απών από την προετοιμασία του Άρη σε Θεσσαλονίκη και Καρπενήσι. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος, τις επόμενες δύο-τρεις μέρες θα το έχει ξεπεράσει και ο Ίβηρας αμυντικός θα ταξιδέψει απευθείας για το Καρπενήσι ώστε να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ραούλ Μπράβο θα χρειαστεί να δώσει αγώνα δρόμου για να καλύψει το χαμένο έδαφος, με σύμμαχό του ότι υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τέλος αν και η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε φιλικό παιχνίδι με τον Άρη στις 14 Αυγούστου, ωστόσο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο το ενδεχόμενο αυτό να φιλοξενηθεί στην έδρα της θεσσαλικής ομάδας. Κι αυτό γιατί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να ταξιδέψουν στην Καρδίτσα αλλά θετικοί το ραντβού να δοθεί στο Καρπενήσι. Κι αυτό γιατί το τεχνικό τιμ του Άρη δεν θέλει να επιβαρύνει τους ποδοσφαιριστές με ένα επιπλέον ταξίδι δεδομένης και της ζέστης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ