ΑΡΗΣ

Φεύγουν τα εισιτήρια για το Άρης - Μπόκα

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ / ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ / ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Οι φίλαθλοι του Άρη έχουν ήδη "εξαφανίσει" 6.500 εισιτήρια για το φιλικό παιχνίδι με την Μπόκα Τζούνιορς που θα διεξαχθεί στις 27 Σεπτεμβρίου στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Μεγάλη είναι η ζήτηση που υπάρχει για τα εισιτήρια της φιλικής αναμέτρησης του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς. Από την πρώτη κιόλας ημέρα διάθεσής τους οι φίλοι των κιτρινόμαυρων έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για να αποκτήσουν ένα μαγικό χαρτάκι.

Ήδη έχουν πωληθεί 6.500 εισιτήρια και ο συγκεκριμένος αριθμός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά τις αμέσως επόμενες ημέρες αφού από σήμερα (18/9) ξεκίνησε η διάθεσή τους και διαδικτυακά.

Μάλιστα, λόγω της αυξημένης ζήτησης που υπάρχει η ΠΑΕ Άρης έβγαλε δύο σχετικές ανακοινώσεις για να διευκολύνει τους φιλάθλους της. Σε ό,τι αφορά τη διαδικτυακή διάθεση των εισιτήριων η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι από σήμερα, στις 13:00, θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του μεγάλου φιλικού αγώνα με την Μπόκα Τζούνιορς, μέσω της viva.gr.

Όσοι κάνουν την κράτησή τους ηλεκτρονικά, θα πρέπει στη συνέχεια με την απόδειξη πληρωμής να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επί της οδού Αλκμήνης, προκειμένου να παραλάβουν το εισιτήριό τους (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00).

Τη μέρα του αγώνα (27/09) θα υπάρχει συγκεκριμένο εκδοτήριο (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες) επί της Παπαναστασίου, από το οποίο θα μπορούν να εξυπηρετούνται ΜΟΝΟ όσοι πραγματοποίησαν ηλεκτρονικά την κράτησή τους".

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑμεΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

Παράλληλα, σε άλλη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Άρης τονίζει: "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ διευκρινίζει ότι εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων και για λόγους ασφαλείας, στο φιλικό παιχνίδι με την Μπόκα Τζούνιορς (27/09, 19:30) είναι απαραίτητη η έκδοση εισιτηρίου για όλα τα παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας. Το μέτρο αυτό ισχύει αποκλειστικά και μόνο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Σε ό,τι αφορά τα ΑΜΕΑ, όσοι μέχρι σήμερα έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση της σχετικής κάρτας, που αφορά τη δωρεάν είσοδό τους στις ειδικές θέσεις, που υπάρχουν στη Θύρα 7 του «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη σεζόν 2017-2018, θα μπορούν να κάνουν χρήση του δικαιώματός τους και στο φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ