ΑΡΗΣ

Φέρνει Ραούλ Μπράβο και Κόκε ο Άρης

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE / ΚΟΚΕ - ΜΠΡΑΒΟ
ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE / ΚΟΚΕ - ΜΠΡΑΒΟ MOTIONTEAM

Το απόγευμα της Πέμπτης (10/9) αναμένονται στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη οι Ραούλ Μπράβο και Σέρχιο Κόκε. Ανοιχτό το θέμα του προπονητή με Αναστόπουλο - Γκρανέρο στο προσκήνιο.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται το απόγευμα της Πέμπτης (10/9) για λογαριασμό του Άρη οι Ραούλ Μπράβο και Σέρχιο Κόκε, την ίδια ώρα που παραμένει ανοιχτό το θέμα του προπονητή με τους Νίκο Αναστόπουλο και Κάρλος Γκρανέρο να είναι στο προσκήνιο.

Στον Άρη μετά από τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις με τον Θόδωρο Καρυπίδη να διαδέχεται τον Νίκο Αρβανιτίδη μετά από δύο μέρες που είχε πάρει το χρίσμα από την Γενική Συνέλευση του ΑΣ το θέμα προπονητή και η ενίσχυση του ρόστερ είναι σε άμεση προτεραιότητα.

Στα θετικά για τον Άρη είναι ότι με δεδομένο ότι έχει μεγάλο αντίπαλό του τον χρόνο το αποτέλεσμα της σημερινής κλήρωσης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής έφερε κέρδος μίας εβδομάδας για περαιτέρω μίνι προετοιμασία. Κι αυτό γιατί ο Άρης έχει ρεπό στην πρεμιέρα της 27 Σεπτεμβρίου με το πρώτο επίσημο παιχνίδι του να μετατέθηκε για τις 4 Οκτωβρίου.

Στην περίπτωση του Ραούλ Μπράβο φέρεται να υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Θόδωρο Καρυπίδη και θα είναι παίκτης του Άρη εκτός απροόπτου καθώς το δελτίο του είναι ακόμα στην ΕΠΟ. Κάτι όμως που δεν ισχύει στην περίπτωση του Σέρχιο Κόκε με το ενδεχόμενο της απόκτησής του να αποτελεί ερωτηματικό σε αυτό το χρονικό σημείο. Συγκεκριμένα αυτό έχει να κάνει με το ότι οι μεταγραφές για την Γ΄ Εθνική ξένων επαγγελματιών από άλλες ομοσπονδίες ολοκληρώθηκαν στις 31 Αυγούστου. Παρόλα αυτά όμως η διαφοροποίηση των κανονισμών και η παράταση της μεταγραφικής περιόδου ως τις 31/10 για την Football League και την Γ΄ Εθνική ίσως ανοίξει ένα παραθυράκι. Στο ενδεχόμενο αυτό ο Κόκε δεν αποκλείεται να μπορέσει να παίξει στον Άρη κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέχρι το βράδυ με την σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ.

Στο θέμα του προπονητή δεν φαίνεται να προχωράει η προοπτική της ανάθεσης της τεχνικής ηγεσίας στον Γιάννη Χριστόπουλο με αποτέλεσμα να επανήλθε το όνομα του Νίκου Αναστόπουλου στο προσκήνιο αλλά και του Κάρλος Γκρανέρο. Του Ισπανού τεχνικού που στην περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν εξ αυτών που είχε βρεθεί στην άκρη του πάγκου της Βέροιας.

Στην περίπτωση του Χριστόπουλου ο Καρυπίδης φέρεται να είχε συμφωνήσει με τον 43χρονο τεχνικό που όμως παρουσιάζεται διστακτικός μετά τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες 2-3 μέρες στον Άρη όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι. Για αυτό κι ενώ δείχνει να παραμένει πάντα η πρώτη επιλογή η πλευρά Καρυπίδη αναμένοντας την οριστική του απάντηση έχει ξεχωρίσει τους Αναστόπουλο και Γκρανέρο. Μάλιστα με τον πρώτο είναι να υπάρξει συνάντηση το απόγευμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ