ΑΡΗΣ

Έβγαλε το πρόγραμμα ο Καπνίδης

Έβγαλε το πρόγραμμα ο Καπνίδης
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είδε προς ικανοποίησή του στην προπόνηση του Άρη τους Αντώνη Καπνίδη και Αλέξανδρο Καλογέρη σε καλύτερη κατάσταση εν όψει του εκτός έδρας παιχνιδιού στην Αρναία με τον Απόλλωνα.

Η σημερινή μέρα (25/3) της προετοιμασίας περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου για το παιχνίδι στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τακτική, καθώς και ασκήσεις πρόληψης τραυματισμών. Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, αυτά ήταν ευχάριστα.

Τόσο ο Αντώνης Καπνίδης όσο και ο Αλέξης Καλογέρης συμμετείχαν στην προπόνηση. Συγκεκριμένα, ο 22χρονος επιθετικός έβγαλε χωρίς πρόβλημα το προπονητικό πρόγραμμα, ενώ ο 28χρονος μέσος ανέβασε ρυθμό και συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος (αύριο αναμένεται με τη σειρά να ακολουθήσει ολόκληρο το πρόγραμμα).

Την Πέμπτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» όπου ο Καλαϊτζίδης όπως συνηθίζει αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Απόλλων Αρναίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ