ΑΡΗΣ

Εβαλε 1.2 εκατ. ευρώ στον Αρη ο Καρυπίδης

Εβαλε 1.2 εκατ. ευρώ στον Αρη ο Καρυπίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν συνεπής στην υπόσχεσή του να καταθέσει 1,2 εκατ. ευρώ στον Αρη και πλέον ανοίγει νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

Λίγο πριν τις 14:00, ο 38χρονος επιχειρηματίας κατέβαλε τα χρήματα για το νέο μετοχικό κεφάλαιο, πράγμα που σημαίνει ότι αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Αρης.

Η εξέλιξη αυτή σκορπά ενθουσιασμό στις τάξεις των ανθρώπων της ομάδας και δρομολογεί εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει τους Θεσσαλονικείς στην Football League.

Το Γ.Ε.ΜΗ. (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) και φυσικά τα μεταγραφικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο από σήμερα, ενώ πριν από λίγο η πενταμελής επιτροπή του Ερασιτέχνη Άρη ανακοίνωσε και επίσημα την υπερκάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου. Αναλυτικά:

"Έπειτα από σχετική ενημέρωση από την Τράπεζα Πειραιώς, μετά το πέρας λειτουργίας των ταμείων, η πενταμελής προσωρινή επιτροπή ανακοινώνει ότι έχει επιτευχθεί υπερκάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ ΑΡΗΣ 1914.

Δεδομένου ότι μεσολαβεί Σαββατοκύριακο, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το συνολικό ποσό, τους καταθέτες και τα ποσοστά μετοχών θα δοθούν τη Δευτέρα 27/6".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ