ΑΡΗΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε το ραντεβού που έγινε στα γραφεία του Άρη ανάμεσα στους αρχηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας και τον επικεφαλή του Γιώργο Γαλανό όπου και επήλθε συμφωνία για επιστροφή στις προπονήσεις.

Το ραντεβού που έγινε στα γραφεία του Άρη ανάμεσα στους αρχηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας και τον επικεφαλή του Γιώργο Γαλανό ολοκληρώθηκε όπου και επήλθε συμφωνία για επιστροφή στις προπονήσεις.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε πρώτο στάδιο στα κύρια θέματα της κοινής τους ατζέντας με τους ποδοσφαιριστές να έλαβαν τις εγγυήσεις που ήθελαν.

Με την εξέλιξη που υπήρξε οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουνε σήμερα κιόλας στις προπονήσεις συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που θα διεξαχθεί στο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας.

Παράλληλα το θέμα των ασφαλίσεων έχει τακτοποιηθεί ήδη, ενώ τα ιδιωτικά συμφωνητικά θα υπογραφούν το αργότερο μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, μέχρι να λυθεί το κόλλημα που έχει προκύψει στον ΑΣ.

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει και ανακοίνωση-τοποθέτηση για τα όσα διαδραματίστηκαν από πλευράς του ποδοσφαιρικού τμήματος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ