ΑΡΗΣ

Προπόνηση με Αγκάνθο

Προπόνηση με Αγκάνθο

Η παρουσία του Νταβίντ Αγκάνθο ήταν η ευχάριστη έκπληξη της σημερινής προπόνησης των ποδοσφαιριστών του Άρη και επιστροφής σε αυτές μετά από μία εβδομάδα.

Η ευχάριστη έκπληξη της σημερινής προπόνησης των ποδοσφαιριστών του Άρη και επιστροφής σε αυτές μετά από μία εβδομάδα ήταν η παρουσία του Νταβίντ Αγκάνθο.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, μετά από άδεια μίας εβδομάδας με απόντες τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ως δανεικοί, από το καλοκαίρι ή τον Ιανουάριο, όπως άλλωστε αναμενόταν και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα στην προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου πήραν μέρος οι: Διούδης, Γουναρίδης, Γκελής, Αγγελούδης, Αγκάνθο, Βανγκέλι, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Καραγιάννης, Κοντοβάς, Κοτσαρίδης, Λεμονής, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Ρένια, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τσιάρας, Τσουμάνης και Ψυχογιός.

Στις προπονήσεις δεν θα μετέχουν οι δανεικοί Μπακασέτας, Μπουγαΐδης, Βλάχος, Τάτος και Καραγκούνης που επέστρεψαν στις ομάδες τους, ενώ οι Μανιάς, Οικονομόπουλος, Καμινιώτης, Κουσίδης, Ηρακλής και Τριανταφυλλάκος έχουν εξασφαλίσει από τον Γιώργο Φοιρό περισσότερες μέρες άδειας για διάφορους λόγους. Με άδεια απουσίαζε και ο Ρούμπεν Πουλίδο που βρίσκεται στην Ισπανία.

Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές του Άρη περιμένουν τις εξελίξεις και πλέον αναμένεται να τους μιλήσει το νέο διοικητικό σχήμα που προέκυψε μετά την απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, αυτό με πρόεδρό του τον Παναγιώτη Στεφανίδη, για την επόμενη μέρα.

Τέλος η αυριανή προπόνηση του Άρη θα γίνει στις 16:00 και πάλι στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ