ΑΡΗΣ

Επιστροφή στις νίκες για Άρη, 3-1 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Επιστροφή στις νίκες για Άρη, 3-1 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς
INTIME SPORTS

Με σκόρερ τους Τάτο, Ντούνη και Ν΄Λουντούλου ο Άρης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής.

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής. Σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου οι Τάτος, Ντούνης και Ν΄ Λουντούλου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να οδηγεί την κούρσα με 19 βαθμούς έχοντας διαφορά 4 βαθμών από τη 2η Δόξα Δράμας που έχει 15 και έναν αγώνα λιγότερο.

Ο Άρης φρόντισε να πιέσει από την σέντρα την εστία του Απόλλωνα Καλαμαριάς σε ένα παιχνίδι όπου ο Αναστόπουλος έδωσε για πρώτη φορά φέτος την ευκαιρία στους Γιάννη Σιδεράκη και Χρήστο Ιντζίδη να αγωνιστούν κάνοντας το ντεμπούτο τους και μάλιστα σε θέση βασικού. Ο Άρης απείλησε μόλις στο 7΄ με τον Καπνίδη που δεν σημάδεψε σωστά μη αξιοποιώντας την πάσα του Πόι. Ο Τάτος αφού δεν σκόραρε στο 20΄ και στο 21΄ αλλά άνοιξε το σκορ στο 22΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνοντας το 1-0.

Σε ένα χρονικό σημείο όπου ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Απόστολος Πάππας, είχε φραστικό επεισόδιο με τον πάγκο του Άρη, για να προκληθεί σύρραξη μερικών λεπτών. Στη συνέχεια και στην πρώτη τους ουσιαστική επίσκεψη οι “κοκκινόμαυροι” φλέρταραν στο 44΄ με το 1-1 αλλά η κεφαλιά του Ζανέττου σταμάτησε στο δοκάρι του Σιδεράκη. Μία φάση που ήταν και η τελευταία αξιόλογη στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει με την υπόθεση νίκη και στο 55΄ έκανε το 2-0, αφού νωρίτερα ο Ντούνης στο 47΄ αστόχησε μετά την σέντρα ακριβείας του Καπνίδη. Στο 55΄ όμως ο Ντούνης στο νέο συνδυασμό των δύο ποδοσφαιριστών του Άρη έκανε το 2-0.

Ο Άρης κατέβασε ρυθμό και τη φορά αυτή ο Απόλλωνας Καλαμαριάς μείωσε στο 72΄ με πλασέ του Μωϋσίδη σε 2-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κυβελίδης λίγο έλειψε να κάνει το 3-1 αλλά ο Κωνσταντίνου του είπε το αρνήθηκε. Δεν μπόρεσε όμως να κάνει το ίδιο στο 85΄ όταν ο Ν΄ Λουντούλου με πλασέ εκτός της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Καλογέρης, Ιντζίδης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Πόι (87΄ Ντόγος), Καζναφέρης, Καπνίδης (65΄ Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης (70΄ Ν΄ Λουντούλου)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Πάππας): Κωνσταντίνου, Μπουλγουρίδης, Τριανταφυλλίδης, Σαμαρόπουλος, Γιαξής (58΄ Βιλανάκης), Αθανασιάδης, Κουκουλέκης, Ζανέττου (77΄ Μπονέρης), Προβατίδης, Πολιανίδης (56΄ Μουτζούρης).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ