ΑΡΗΣ

Επίσημο: Στον Άρη ο Πλατέλλας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

H ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο, με οψιόν ανανέωσης γι' ακόμα έναν.

Παίκτης του Άρη είναι με κάθε επισημότητα ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Οι "κίτρινοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του 28χρονου διεθνή μεσοεπιθετικού για ένα χρόνο, με οψιόν ανανέωσης γι' ακόμα έναν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο βραχύσωμος εξτρέμ είχε πρόταση απ' την ισραηλινή Μακάμπι Πετάχ Τίκβα, αλλά τελικά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν ο Πλατέλλας σημείωσε ένα γκολ σε 19 συμμετοχές με τον Ατρόμητο, απ' τον οποίο έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές ημέρες. Στο πρώτο μισό φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, με την οποία πέτυχε δύο γκολ σε οχτώ ματς.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βαγγέλη Πλατέλλα. Ο 28χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 01/12/1988) υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με την ομάδα μας.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 από την Καλλιθέα, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2011. Επόμενος σταθμός ήταν η Ξάνθη (2011-2013), ακολούθησε η Α.Ε.Κ. (2013-2016), ενώ μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Ατρόμητο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ