ΑΡΗΣ

Επίσημο: Παίκτης του Άρη για δυο χρόνια ο Μπούρμπος

Επίσημο: Παίκτης του Άρη για δυο χρόνια ο Μπούρμπος

Συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη υπέγραψε ο Χρήστος Μπούρμπος με τους "κίτρινους" να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του.

Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δυο χρόνια ο Χρήστος Μπούρμπος με τους "κίτρινους" να ανακοινώνουν τη σχετική συμφωνία τη Δευτέρα το μεσημέρι λίγο μετά τις υπογραφές των συμβολαίων. Ο 33χρονος αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με στόχο να αγωνιστεί με τον Άρη αρχικά στην Football League φέτος και εν συνεχεία του χρόνου στην Super League.

Η σχετική ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη ανέφερε τα εξής για τη μεταγραφή του Μπούρμπου:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Μπούρμπου. Ο 33χρονος αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Χρήστος Μπούρμπος γεννήθηκε στις 01/06/1983 στα Γιάννενα, απ’ όπου ξεκίνησε και επαγγελματικά την καριέρα του. Στην ηπειρωτική ομάδα αγωνίστηκε τρεις σεζόν (2001-2004). Επόμενος σταθμός ήταν η Α.Ε.Κ. (2004-2006 και 2007-’08), ενώ ακολούθησαν η Κέρκυρα (2006-’07), ο Ηρακλής (2008-2009) και ο Ο.Φ.Η. (2010-2014). Τις δύο τελευταίες σεζόν (2014-2016) φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο έμπειρος αμυντικός, που είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U-21, μετράει 143 συμμετοχές στη Superleague, 77 στη Footlball League, 28 στο Κύπελλο και 9 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ έχει πετύχει συνολικά 6 γκολ".

Ο έμπειρος αμυντικός μάλιστα μετά τις υπογραφές στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Άρη τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος από την εξέλιξη αυτή. Η μοναδική μου υπόσχεση είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανεβάσουμε τον Άρη εκεί που πρέπει και που αξίζει να βρίσκεται. Ξέρω πολύ καλά ότι έχω έρθει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Περισσότερα θα πούμε στο γήπεδο...".

Θέλει και Ίλιτς ο Άρης

Εν τω μεταξύ από τη στιγμή που δεν προχώρησε η απόκτηση του Μπεν από τον Ολυμπιακό, που όπως είναι γνωστό κατέληξε στον Πανιώνιο, στον Άρη εξακολουθούν να ψάχνουν για έναν σέντερ φορ που θα παίζει ως βασικός. Για τη συγκεκριμένη θέση σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Μπράνα Ίλιτς με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα να προβάλει ως φαβορί. Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να γίνουν και κάποιες επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές για να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος η όχι για την επίτευξη της μεταγραφής του.

Στη Θεσσαλονίκη ο Ντισό

Εξάλλου το απόγευμα της Δευτέρας (18/7) αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ο Λοράν Ντισό. Ο Γάλλος ατζέντης βρέθηκε στη Γαλλία για λίγες μέρες και είχε επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές για λογαριασμό του Άρη.

Μαζί με τον Ντισό θα έρθει ο 18χρονος εξτρέμ, Ραντί Μανζινγκά, ο οποίος είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν θα παίξει απευθείας στην πρώτη ομάδα ή στην ομάδα Νέων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ