ΑΡΗΣ

Επίσημο: Ο Χουλιάν Κουέστα στον Άρη

FC Barcelona's Luis Suarez, left, duels for the ball against Almeria's goalkeeper Julian Cuesta, during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 8, 2015. (AP Photo/Manu Fernandez)
Κουέστα AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Χουλιάν Κουέστα Ντίαθ. Ο 27χρονος Ισπανός κίπερ υπέγραψε για δύο χρόνια και αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή των Θεσσαλονικέων.

Μετά την παραμονή των Αναγνωστόπουλου και Καντιμοίρη, ο Άρης απέκτησε τον Χουλιάν Κουέστα και έκλεισε με την τριάδα των γκολκίπερς ενόψει της νέας σεζόν στη Super League. Ο 27χρονος Ισπανός υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και ανακοινώθηκε.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Σεβίλλης και το 2013 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των "νερβιονένσες". Το 2014 μετακόμισε στην Αλμερία, ενώ από το 2017 ήταν στην Πολωνία υπερασπιζόμενος την εστίας της Βίσλα Κρακοβίας. Την περυσινή σεζόν είχε 20 συμμετοχές στην Estraklaza.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Julian Cuesta Diaz. O 27χρονος Ισπανός τερματοφύλακας, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 1991 και έχει ύψος 1,95μ.

Ο Julian Cuesta Diaz έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη Sevilla B το 2010, ενώ τη σεζόν 2013-2014 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Επόμενος σταθμός ήταν η Almeria (2014-2017). Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Πολωνία για λογαριασμό της Wisla Krakow (20 συμμετοχές)".

Ο Άρης έχει ήδη αποκτήσει τους Νικολά Ντιγκινί, Θωμά Ναζλίδη, Ματέο Γκαρσία και Χαβιέρ Μαγρό Ματίγια.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ