ΑΡΗΣ

Επίσημο: Ο Νικολάς Κολάσο στον Άρη

Επίσημο: Ο Νικολάς Κολάσο στον Άρη
Κολάσο EUROKINISSI

Παίκτης του Άρη είναι και επισήμως ο Νικολάς Κολάσο. Ο 28χρονος Αργεντινός εξτρέμ αποκτήθηκε ως δανεικός με οψιόν αγοράς από τη Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Νικολάς Κάρλος Κολάσο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στον Άρη και η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του. 28χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που παραχωρήθηκε ως δανεικός από τη Μπόκα Τζούνιορς.

Την περασμένη Παρασκευή (6/7) ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Αργεντινής και για το καλοκαίρι του 2019 έχει προβλεφθεί οψιόν αγοράς του από τους "κίτρινους". Την περασμένη σεζόν πέτυχε έξι γκολ σε 25 συμμετοχές στην Primera της Αργεντινής με τη Χιμνάσια λα Πλάτα. Η ανακοίνωση του Άρη: "Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Nicolas Carlos Colazo.

O 28χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που παραχωρήθηκε στην ομάδα μας με υποσχετική από την Boca Juniors μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1990 στο Buenos Aires.

Ο Nicolas Colazo, γέννημα-θρέμμα της ομάδας θρύλου της Λατινικής Αμερικής, έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Boca Juniors, στην οποία ανήκει μέχρι σήμερα, το 2008. Ακόμη έχει αγωνιστεί -με τη μορφή δανεισμού- σε All Boys, Melbourne City FC και Gimnasia La Plata".

Ο Άρης έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα τους Νικολά Ντιγκινί, Θωμά Ναζλίδη, Ματέο Γκαρσία, Χαβιέρ Μαγκρό Ματίγια, Χουλιάν Κουέστα Ντίαθ, Άλεξ Μενέντεθ και Στέργιο Καψάλη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ