ΑΡΗΣ

Επιμένει για Κόστλι

Επιμένει για Κόστλι
Κόστλι INTIME SPORTS

Στον Άρη ο Κάρλος Κόστλι παραμένει πάντα ο πρώτος στόχος για την ενίσχυση της κορυφής της επίθεσης, ενώ δεν έχει εγκαταλειφθεί η προσπάθεια απόκτησης του Θανάση Ντίνα.

Ο πρώτος στόχος για την ενίσχυση της κορυφής της επίθεσης του Άρη παραμένει πάντα ο Κάρλος Κόστλι για αυτό και υπάρχει η πρόθεση της οικονομικής υπέρβασης.

Ο 33χρονος διεθνής επιθετικός από την Ονδούρα είναι ο διακαής πόθος του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και ο Άλεξ Κάλας έχει αποφασίσει να τον πείσει να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Παρά τις αρχικές απαιτήσεις του Κόστλι που ξεπερνούσαν τις 150.000 ευρώ στον Άρη επιμένουνε για την απόκτησή του και επανήρθανε χθες με νέα βελτιωμένη πρόταση που αναμένεται να είναι και η τελική.

Ο Καλαϊτζίδης τον γνωρίζει από την Βέροια και το θετικό για τον Άρη είναι ότι ο Κόστλι δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στην Football League με τις επόμενες μέρες να δίνουνε την απάντηση για το πώς θα εξελιχθεί στο φλερτ.

Κατά τα άλλα στον Άρη δεν έχουνε εγκαταλείψει την περίπτωση του Θανάση Ντίνα παρά τις φήμες από την Κρήτη που θέλουνε τον Πλατανιά να είναι μια ανάσα από την απόκτησή του. Συγκεκριμένα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στηρίζουνε πολλά για την απόκτησή του στην πλευρά του Παναθηναϊκού όπου και ανήκει.

Στα εκτός της μεταγραφικής ενίσχυσης στον Άρη τις τελευταίες μέρες έχουνε πάρει νέες διασφαλίσεις από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, για την άνοδο στην Football League. Ο Γκιρτζίκης έχει τονίσει επανειλημμένως ότι θα εφαρμοστούνε οι κανονισμοί κάτι που επανέλαβε στην χθεσινή του επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης, Τάσο Οικονόμου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ υποστήριξε ότι η μέχρι τώρα καθυστέρηση δεν έχει να κάνει με την Ομοσπονδία και τόνισε ότι οι κανονισμοί θα εφαρμοστούν κανονικά, οδηγώντας τον Άρη στην Football League. Ωστόσο στον Άρη δεν επαναπαύονται και θα συνεχίσουνε τις πιέσεις τους για να πετύχουνε τον στόχο τους.

Για παν ενδεχόμενο στον Άρη πρόκειται να δηλώσουνε μέχρι αύριο όταν και τελειώνει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων την συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αποκλειστικά και μόνο για τυπικούς λόγους.

Καταρχήν γιατί απαιτείται η διαδικασία αυτή, ώστε να διασφαλιστεί για παν ενδεχόμενο η συμμετοχή της ομάδας στα μπαράζ ανόδου στην Football League εφόσον αυτά διεξαχθούν αλλά και για να μην μείνει ξεκρέμαστη η ομάδα στο σενάριο του μη προβιβασμού της.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ