ΑΡΗΣ

Επικοινωνία Καλαϊτζίδη για Πόι

Επικοινωνία Καλαϊτζίδη για Πόι
Πόι INTIME SPORTS

Η απουσία του Μάουρο Πόι από την προπόνηση της Τρίτης προκάλεσε ερωτηματικά για την παραμονή του στον Άρη με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να είχε επικοινωνία με τον Έλληνα εκπρόσωπο του Αργεντινού επιθετικού.

Το όνομα του Μάουρο Πόι δεν ήταν ανάμεσα στα 21 που ανακοινώθηκαν για την προπόνηση της Τρίτης προκαλώντας αμέσως ερωτηματικά για το αν θα παραμείνει στον Άρη. Για αυτό και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είχε επικοινωνία με τον Έλληνα εκπρόσωπο του Αργεντινού επιθετικού όπου του ξεκαθάρισε ότι από αύριο θα δώσει την οριστική του απάντηση σε ότι έχει να κάνει με το κατά πόσο τον υπολογίζει στα πλάνα του.

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται εφόσον, χρειαστεί η διαδικασία των μπαράζ για την επίτευξη της ανόδου του Άρη στο πρωτάθλημα της Football League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ο Πόι να κληθεί εκτάκτως.

Την ίδια ώρα ο Αργεντινός περιμένει τον Άρη έχοντας απορρίψει πρόταση από ομάδα της πατρίδας του, και είναι έτοιμος αν χρειαστεί να ταξιδέψει άμεσα από την πατρίδα του για να ενισχύσει την προσπάθεια του Άρη αφού προπονείται ατομικά.

Εν τω μεταξύ Δημήτρης Καλαϊτζίδης και Μπάμπης Τεννές έχοντας αναλάβει να συγκροτήσουνε το ρόστερ του Άρη της επόμενης χρονιάς έπειτα από την ανάληψη του διοικητικού χρίσματος από τον Άλεξ Κάλας θα συναντηθούνε αύριο στην Αθήνα.

Βασικό αντικείμενο της συνάντησής τους να συζητήσουνε την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με προτεραιότητα την άμεση ενίσχυση στην γραμμή κρούσης. Την άμεση δηλαδή απόκτηση ενός επιθετικού. Υπενθυμίζεται πως στα υπόψη και όχι μόνο βρίσκονται πάντα οι Κάρλος Κόστλι και Βαγγέλης Μάντζιος ως βασικοί υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

Ωστόσο βασική παράμετρος είναι να ξεκαθαρίσει σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται ο Άρης την νέα αγωνιστική περίοδο. Σε αυτό της Football League όπως είναι και ο βασικός στόχος εδώ και μήνες και της προσπάθειας που καταβάλλεται με ή χωρίς μπαράζ ή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε αυτό της Γ΄ Εθνικής που κανείς δεν θέλει να το σκέφτεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ