ΑΡΗΣ

Επί προσωπικού Αθανασιάδης με Τσιώλη

Επί προσωπικού Αθανασιάδης με Τσιώλη
INTIME SPORTS

Οι ώρες που ακολούθησαν της λευκής ισοπαλίας του Άρη με την Skoda Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν σίγουρα οι πιο δύσκολες του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη είδε τους ποδοσφαιριστές του για ακόμη ένα παιχνίδι να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα ως σύνολο με μεγάλη εξαίρεση τον Μάρκο Βελλίδη που έκανε σωτήριες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Στυλιάρα, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αθανάσιο Αθανασιάδη.

Η πρώτη είχε να κάνει με την συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης σε σουίτα του «Κλεάνθης Βικελίδης», ακολούθως το σύντομο τετ α τετ που είχε ο Τσιώλης με τους κ.κ. Παπαϊωάννου και Ορφανίδη για να πάρει την σκυτάλη η παρουσία φιλάθλων για περισσότερο από μισή ώρα στα αποδυτήρια της ομάδας με την σύμφωνη γνώμη διοίκησης και του Καρδιτσιώτη τεχνικού.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η αποχώρηση της αποστολής από το «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά από περισσότερες από δύο ώρες από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης υπήρξε άλλη μία. Αυτή μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη, με τον Τσιώλη.

Οι δύο άντρες χαίρουν εκτίμησης ο ένας για τον άλλον από την πρώτη στιγμή που είχε ξεκινήσει το φλερτ στο πρόσωπο του Καρδιτσιώτη τεχνικού τον περασμένο Μάρτιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη. Η προσέγγιση εξάλλου του προέδρου της ΠΑΕ ήταν και εκείνη τελικά που τον έκανε να αποδεχθεί την πρόταση παρά το γεγονός ότι είχε αποφασίσει να μην δουλέψει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου.

Αθανασιάδης και Τσιώλης μίλησαν για αρκετή ώρα για την επόμενη μέρα της δύσκολης βραδιάς της 2ας Οκτωβρίου μετά το 0-0 με την Skoda Ξάνθη που κράτησε τον Άρη χωρίς νίκη αλλά και γκολ για τρίτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Super League και εν όψει νέας διακοπής δύο εβδομάδων. Μία διακοπή που έχει να κάνει για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας με Κροατία και Γεωργία για τον όμιλο στον δρόμο της πρόκρισης στην τελική φάση του EURO 2012.

Το σίγουρο ότι ο Τσιώλης παρά το νέο στραβοπάτημα και την στεναχώρια των φιλάθλων της ομάδας του Άρη για την απώλεια της νίκης συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης της διοίκησης της ΠΑΕ με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό να έχει δύο νέες εβδομάδες στην διάθεσή για να διορθώσει τα κακώς κείμενα που εντόπισε κόντρα στην Skoda Ξάνθη. Διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το εκτός έδρας παιχνίδι στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και αμέσως είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Τσιώλης εξάλλου στις δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του 0-0 με την Skoda Ξάνθη φρόντισε να δώσει το στίγμα του για την επόμενη μέρα αναλαμβάνοντας την ευθύνη λέγοντας: " Είναι μία δύσκολη περίοδος για τον Άρη. Ψάχνουμε να βρούμε την ταυτότητά μας και θα πρέπει όλοι μας να φανούμε δυνατοί.

Αυτό που με ανησυχεί και με έχει στεναχωρέσει είναι ότι η ομάδα δεν είχε αντίληψη του παιχνιδιού και πρώτος από όλους ο προπονητής έχει την ευθύνη. Θα πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία εκτός και αν ο κόσμος έχει άλλη άποψη. Εγώ είμαι διατεθειμένος μαζί με τους συνεργάτες μου να φέρουμε και πάλι την ομάδα να έρθει στον δρόμο των επιτυχιών".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ