ΑΡΗΣ

Επαφή Καρυπίδη με Βύντρα για τον Άρη

Επαφή Καρυπίδη με Βύντρα για τον Άρη
Βύντρα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Βασικός στόχος για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του Άρη είναι ο έμπειρος διεθνής Λουκάς Βύντρα με τον Θόδωρο Καρυπίδη να έχει σήμερα Δευτέρα (29/8) καθοριστική επαφή μαζί του.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης στην προσπάθειά του να διερευνήσει και να τελειώσει την υπόθεση του βασικού μεταγραφικού στόχου για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του Άρη είναι ο έμπειρος διεθνής Λουκάς Βύντρα είναι να έχει σήμερα Δευτέρα (29/8) καθοριστική επαφή μαζί του.

Με δεδομένο ότι ο χρόνος πιέζει καθώς οι μεταγραφές - μη ελεύθερων ποδοσφαιριστών - ολοκληρώνονται μεθαύριο το βράδυ της Τετάρτης (31/8) και για τους ελεύθερους στις 11/09 στον Άρη θέλουν να τρέξουν πιο γρήγορα από αυτόν.

Ο 35χρονος Βύντρα που έλυσε το συμβόλαιό του με την Χάποελ στο Ισραήλ είναι πλέον ελεύθερος και αποτελεί το Νο1 μεταγραφικό στόχο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και το Νίκο Αναστόπουλο με σκοπό την ενίσχυση του κεντρικού αμυντικού διδύμου. Κάτι που έχει να κάνει με το ότι συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θέλει ο "Αλενατόρε". Τόσο λόγω της εμπειρίας του όσο και γιατί μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Και το βασικότερο είναι ότι είναι Έλληνας.

Το θέμα χειρίζεται ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης θέλοντας να τον πείσει να πει το ναι. Για αυτό και σήμερα είναι να γίνει μια καθοριστική επαφή από την οποία θα φανούν οι προθέσεις του Βύντρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από ενάμιση μήνα που είχε υπάρξει και πάλι επαφή τότε υπήρξε αρνητικός.

Ωστόσο από τότε μέχρι σήμερα τα δεδομένα έχουνε αλλάξει με βασικότερο όλων ότι μετράμε αντίστροφα για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Μάλιστα ο Καρυπίδης στην προσπάθειά του να πείσει τον Βύντρα είναι διατεθειμένος να δαπανήσει ένα ποσό που θα αγγίζει τις 100.000 ευρώ για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Σε μία εβδομάδα όπου στον Άρη εκτός από την αναζήτηση και απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού επιθυμούν κάτι ανάλογο να συμβεί και με έναν επιθετικό. Ενός υψηλόσωμου με έφεση στο σκοράρισμα, ώστε να πλαισιώσει τους Μπράνα Ίλιτς και Αντώνη Καπνίδη.

Διήμερο ρεπό και μετά Παναθηναϊκός

Στο αγωνιστικό κομμάτι και μετά από τρία φιλικά μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με Κέρκυρα, ΑΕΚ και Skoda Ξάνθη οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες τους.Συγκεκριμένα ο Νίκος Αναστόπουλος τους έδωσε διήμερο ρεπό για σήμερα και αύριο και από μεθαύριο Τετάρτη (31/8) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Με την επιστροφή τους υπό τις οδηγίες του "Αλενατόρε" οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα ξεκινήσουν αυτόματα και την προετοιμασία το δυνατό Σαββατιάτικο (3/9, 20:00) φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό και πάλι στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Η επιστροφή του Δέλλιου

Εν τω μεταξύ μετά από 12 χρόνια ο Αλέξης Δέλλιος επιστρέφει στον Άρη. Ο 46χρονος πρώην τερματοφύλακας του Άρη (με 59 συμμετοχές από τον Ιανουάριο του 1999 ως το 2005) θα είναι ο υπεύθυνος για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων στην ομάδα Κ-19 της οποίας προπονητής θα είναι ο Πασχάλης Μελισσάς. Ο Δέλλιος που έχει κρεμάσει τα γάντια του πριν από μια εξαετία αποδέχθηκε την πρόταση του Άρηκαι μένουν μόνο τα τυπικά ώστε να ανακοινωθεί επίσημα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ