ΑΡΗΣ

Ένταση στο "Κλ. Βικελίδης" με γυναίκα που φορούσε σκούφο του ΠΑΟΚ

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÁËËÏÍÇ (Eurokinissi Sports / ÔÑÕØÁÍÇ ÖÁÍÇ)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÁËËÏÍÇ (Eurokinissi Sports / ÔÑÕØÁÍÇ ÖÁÍÇ) MOTIONTEAM

Στο ημίχρονο του αγώνα Άρης-Καλλονή υπήρξε ένταση στη θύρα των επισήμων με μια γυναίκα που φορούσε σκούφο του ΠΑΟΚ και οπαδούς των κιτρινόμαυρων που ζητούσαν να τον βγάλει.

Ένταση υπήρξε στην αναμέτρηση του Άρη με την Καλλονή στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στην ανάπαυλα του αγώνα. Ο λόγος που προκλήθηκε η ένταση ήταν μια γυναίκα που παρακολουθούσε το ματς φορώντας σκουφάκι με το σήμα του ΠΑΟΚ στην κερκίδα των επισήμων, δίπλα από τα δημοσιογραφικά.

Οι οπαδοί του Άρη αντέδρασαν και κάποιοι της ζήτησαν να το βγάλει ενώ με την σειρά της και εκείνη αντέδρασε λέγοντας ότι κρυώνει. Τότε οι φίλοι του Άρη άρχισαν να τη βρίζουν και υπήρξαν έντονοι διάλογοι στην κερκίδα ενώ οι οπαδοί των "κιτρινόμαυρων" έλεγαν πως η συγκεκριμένη οπαδός έβγαζε selfie φωτογραφίες με σκοπό να τους προκαλέσει.

Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφευχθούν τα χειρότερα, οι άνθρωποι ασφαλείας του Άρη την απομάκρυναν από την κερκίδα και την συνόδευσαν εκτός του γηπέδου. Μαζί της έβλεπαν το παιχνίδι και άλλη μία κυρία μαζί με δύο μικρά παιδιά. Οι σεκιούριτι του γηπέδου απομάκρυναν και αυτούς από τις θέσεις τους με τα παιδιά όμως φοβισμένα από όσα συνέβησαν να βάζουν τα κλάματα. Τελικά, τα μετέφεραν σε σουίτες μαζί με την κυρία που τα συνόδευε για να παρακολουθήσουν το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ