ΑΡΗΣ

Ενίσχυση της άμυνας με Ιντζίδη για Άρη

Ενίσχυση της άμυνας με Ιντζίδη για Άρη

Ο Άρης προχώρησε στην απόκτηση του Χρήστου Ιντζίδη ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό το κέντρο της άμυνάς του στην προσπάθεια ανόδου στην Football League.

Στην απόκτηση του Χρήστου Ιντζίδη προχώρησε ο Άρης όπως ανακοίνωσε το Ποδοσφαιρικό Τμήμα ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό το κέντρο της άμυνας του συνόλου του Νίκου Αναστόπουλου.

Μία μεταγραφή που όπως όλα δείχνουν θα είναι η τελευταία στη μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου που λήγει η μεταγραφική περίοδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε τα εξής:

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Ιντζίδη. Ο 22χρονος αμυντικός (γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1993), που έλυσε το συμβόλαιό του με την Παναχαϊκή, βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας τη συνεργασία του με τον ΑΡΗ. Είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων (U-19)».

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League με ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό και Πλατανιά ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στην Κύπρο με την φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού και την περσινή χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα της Football League. Κι όσο για την φετινή είχε συμφωνήσει με την Παναχαϊκή από όπου κατέθεσε προσφυγή και έμεινε ελεύθερος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ