ΑΡΗΣ

Ένα μήνα εκτός ο Ταυλαρίδης στον Άρη

FOOTBALL LEAGUE / ÁÉÃÉÍÉÁÊÏÓ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
Ταυλαρίδης MOTIONTEAM

Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι για τον Στάθη Ταυλαρίδη, που θα τεθεί νοκ άουτ για ένα μήνα από τις υποχρεώσεις του Άρη, καθώς υπέστη θλάση στους προσαγωγούς του.

Ο Νίκος Κωστένογλου μπορεί να ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη τεχνική ηγεσία του Άρη με τη νίκη επί του Αιγινιακού στο Αιγίνιο, ωστόσο για τον επόμενο ένα μήνα δεν θα μπορεί να υπολογίζει στο Στάθη Ταυλαρίδη. Κι αυτό γιατί επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι καθώς υπέστη θλάση στους προσαγωγούς του.

Ο έμπειρος αμυντικός του Άρη για δεύτερο σερί παιχνίδι του Άρη, μετά από αυτό της πρεμιέρας του Β΄ γύρου της Stoiximan.gr Football League με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ταυλαρίδης μπορεί μία εβδομάδα πριν να τη γλίτωσε, τη φορά αυτή όμως στο παιχνίδι στο Αιγίνιο αποδείχθηκε ότι έχει υποστεί θλάση προσαγωγών, μετά από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Με βάση αυτό το γεγονός, η απουσία του μπορεί να φτάσει μέχρι και τον ένα μήνα, στερώντας από τον Κωστένογλου τις υπηρεσίες του. Αυτό που παραμένει ερωτηματικό είναι το πότε ο νέος τεχνικός του Άρη θα μπορεί να υπολογίζει και στον Ραφίκ Τζεμπούρ, χωρίς να αποκλείεται πάντα το ενδεχόμενου του διαζυγίου με τον διεθνή Αλγερινό επιθετικό.

Κι όσο για το συμπατριώτη του τον Ματζίντ Μπουγκέρα; Η πλευρά του Άρη είχε προχωρήσει σε καταγγελία της σύμβασής τους με το αιτιολογικό ότι έφυγε από την ομάδα και για να μην καταβάλλει τις όποιες αξιώσεις του όσον αφορά την αποζημίωσή του λόγω της λύσης του συμβολαίου του. Η υπόθεση αναβλήθηκε σήμερα με αίτημα του Άρη λόγω προσωπικού κωλύματος του νομικού Αργύρη Λίβα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ