ΑΡΗΣ

Ελεύθερος και για 1,5 χρόνο στον Άρη ο Ταυλαρίδης

Ελεύθερος και για 1,5 χρόνο στον Άρη ο Ταυλαρίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στάθης Ταυλαρίδης αποτελούσε για μία ακόμη μεταγραφική περίοδο τη Νο1 επιλογή του Νίκου Αναστόπουλου για τον Άρη και όπως όλα δείχνουν τη φορά αυτή οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν.

Άρης και Στάθης Ταυλαρίδης δείχνουν να περιμένουν την τελεσίδικη απόφαση της προσφυγής που κατέθεσε στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ για να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ώστε να συνεχίσουν μαζί για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2018.

Ο Αναστόπουλος δεν έπαψε όλο αυτό το διάστημα να έχει τον Ταυλαρίδη στην κορυφή των "θέλω" του. Τόσο και αν εξετάστηκε η περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου όσο και του Ουρουγουανού Εμιλιάνο Γκαρσία.

Η υπομονή του "Αλενατόρε" φαίνεται πως άξιζε τον κόπο και δικαιώθηκε για αυτήν. Κι αυτό γιατί κάμφθηκαν και οι τελευταίες αντιστάσεις του 37χρονου έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

Εν τω μεταξύ, στον Άρη βρίσκονται σε "ανοιχτή γραμμή" με τον Αντρέου Γκουεράο. Ο Ισπανός μέσος που έχει αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη έχει καταθέσει προσφυγή διεκδικώντας, εκτός τα δεδουλευμένα του συνολικά περίπου 75.000 ευρώ από το διετούς διαρκείας συμβόλαιο που είχε υπογράψει το καλοκαίρι.

Η πλευρά του Άρη δε του προσφέρει εκτός των δεδουλευμένων συν 15.000-20.000 ευρώ για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο. Ο Αντρέου ωστόσο επιμένει στην αρχική του πρόταση με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών να συνεχίζονται ώστε να βρεθεί γωνία χρυσή τομή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ