ΑΡΗΣ

Ελεγχόμενη η φωτιά στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Ελεγχόμενη η φωτιά στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Αναστάτωση προκλήθηκε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μετά από φωτιά στις θύρες 2 και 3, ωστόσο αυτή ελέγχθηκε γρήγορα. Χωρίς Κόκε η αποστολή για Καμπανιακό.

Ελεγχόμενη ήταν η φωτιά που ξέσπασε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το μεσημέρι του Σαββάτου, παρά την αναστάτωση που προκλήθηκε μετά την εμφάνιση καπνού στις θύρες 2 και 3. Μάλιστα τα οχήματα της Πυροσβεστικής, τα οποία έφθασαν στο γήπεδο του Άρη, δεν χρειάστηκα να επέμβουν για την κατάσβεση.

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, μπορεί ο Άρης να έχει εξασφαλίσει την άνοδο στη Football League της ερχόμενης σεζόν, αλλά η τρέχουσα δεν έχει ολοκληρωθεί. Οι "κίτρινοι" αντιμετωπίζουν την Κυριακή, στη Χαλάστρα τον Καμπανιακό, για την 30ή αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής και θα το κάνουν χωρίς τον Σέρχιο Κόκε, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολής που επέλεξε ο Νίκος Αναστόπουλος: Σιδεράκης, Τζινάρ, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Ρόβας, Καζναφέρης, Καπνίδης, Τσουμάνης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Μελισσάς, Καλογέρης, Ντούνης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Κωνσταντινίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Σαμαρόπουλος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ