ΑΡΗΣ

Έξω ο Γκίνο, μέσα ο Σανιά

Έξω ο Γκίνο, μέσα ο Σανιά
Γκίνο INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής (15/2) με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς να γνωστοποιεί στους 18 ''εκλεκτούς''. Μέσα ο Σανιά, όχι ο Γκίνο.

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς να συμπεριλαμβάνει στους 18 εκλεκτούς του τον Σίντι Σανιά όχι όμως και τον Δημήτρη Γκίνο.

Η παρουσία του Σενεγαλέζου συνδυάστηκε στο πρώτο παιχνίδι που ακολούθησε της έκδοσης του δελτίου του ενώ ο αποκλεισμός του Αλβανού μέσου μετά το φραστικό επεισόδιο που είχε στην χθεσινή προπόνηση με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Συγκεκριμένα ο Καλαϊτζίδης έκανε παρατήρηση στον Γκίνο που απάντησε σε έντονο ύφος και οι τόνοι ανέβηκαν με αποτέλεσμα να κληθεί σε απολογία για την Τρίτη και να κινδυνεύει ακόμη και με το να αποτελέσει παρελθόν.

Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής οι 18 εκλεκτοί του Ντομπρασίνοβιτς είναι οι: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Φερνάντες, Σουνάς, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης και Σταυρόπουλος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ