ΑΡΗΣ

Εξετάζει Μπόρχα Εκίθα ο Άρης

Εξετάζει Μπόρχα Εκίθα ο Άρης

Ο 28χρονος Βάσκος κεντρικός αμυντικός, Μπόρχα Εκίθα, προτάθηκε στον Άρη και η περίπτωση του εξετάζεται καθώς είναι ελεύθερος.

Ο Άρης συνεχίζει να κοιτάζει για τη μεταγραφική του ενίσχυση και στην αγορά των ελευθέρων ποδοσφαιριστών, ειδικά όσον αφορά στο κέντρο της άμυνας. Πέραν του 27χρονου Κονγκολέζου στόπερ πρώην του Πλατανιά, Μπερνάρ Ιτούα, στα γραφεία της Αλκμήνης έχει φθάσει και η εξαιρετική περίπτωση του 28χρονου Βάσκου κεντρικού αμυντικού, Μπόρχα Εκίθα, ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος από την Έιμπαρ.

Μάλιστα, ο Εκίθα είχε προταθεί και στην ΑΕΚ πριν η Ένωση κινηθεί και αποκτήσει τελικά τον 34χρονο Άγγλο στόπερ, Τζόλεον Λέσκοτ. Ο Μπόρχα Εκίθα Ιμάθ γεννήθηκε στην Παμπλόνα στις 6 Μαρτίου του 1988.

Στην Έιμπαρ, αγωνιζόταν την τελευταία διετία (21 συμμετοχές), ενώ τα προηγούμενα 4 χρόνια έπαιζε στην Μπιλμπάο, με την οποία κατέγραψε 63 συμμετοχές στην Primera Division. Δύο χρόνια έπαιζε στη δεύτερη ομάδα των Βάσκων, από τις ακαδημίες της οποίας αναδείχτηκε. Βεβαίως, την προηγούμενη χρονιά είχε μόλις επτά ματς (τα τέσσερα στο Copa del Rey, στο οποίο σκόραρε και το μοναδικό γκολ της καριέρας του).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ