ΑΡΗΣ

Ειδικό πρόγραμμα ο Γκόλιας

Ειδικό πρόγραμμα ο Γκόλιας

Ο Νίκος Γκόλιας ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο χθεσινό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών με τον Πανσερραϊκό.

Πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας ξεκίνησε ο Νίκος Γκόλιας μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο χθεσινό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών με τον Πανσερραϊκό. Όπως αποδείχθηκε και από την εξέταση που υποβλήθηκε υπέστη θλάση Β΄ βαθμού στον προσαγωγό του με αποτέλεσμα να επιστρέψει στις προπονήσεις τις αρχές του νέου χρόνου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το απόγευμα ποδοσφαιριστές του Άρη εν όψει του παιχνιδιού της Τετάρτης (17/12, 15:00) με την Θύελλα Φιλώτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Να σημειωθεί ότι στο μεθαυριανό παιχνίδι με την ομάδα της Φλώρινας θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Δημήτρης Σουνάς, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Κυριακάτικο παιχνίδι.

Για αύριο Τρίτη έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την Θύελλα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ