ΑΡΗΣ

Εγκώμια Κατσαβάκη για Διούδη

Εγκώμια Κατσαβάκη για Διούδη
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Κατσαβάκης μετά το τέλος του φιλικού του Άρη με την τουρκική Καϊσέρισπορ έπλεξε το εγκώμιο του Σωκράτη Διούδη, ενώ ήταν χαρακτηριστική η απάντηση που έδωσε για την έλευση του Φρανκ Ολιβιέρ Μαντού

Ο Μάκης Κατσαβάκης ήταν ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από αυτά που είδε στο φιλικό παιχνίδι με την τουρκική Καϊσέρισπορ ενώ έπλεξε το εγκώμιο κυρίως του Σωκράτη Διούδη.

Ο Σερραίος τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε ειδικότερα και στον Νίκο Παντίδος ενώ χαρακτηριστική ήταν η απάντηση που έδωσε για τον Φρανκ Ολιβιέρ Μαντού που αναμένεται για δοκιμή.

" Δείξαμε βελτίωση. Είχαμε ισορροπία στους δύο τομείς, στο πρώτο μέρος ανασταλτικά, πρεσάραμε καλά. Είχαμε και μία διπλή ευκαιρία για να σκοράρουμε. Στην επανάληψη φανήκαμε κουρασμένοι, γι' αυτό βάλαμε φρέσκα παιδιά. Νομίζω ότι η βελτίωση που δείξαμε ξεπέρασε το 25% που περίμενα.

Η Καϊσέρισπορ είναι πολύ καλή ομάδα με ψηλό μπάτζετ και ποιότητα στην επίθεση. Όταν έφτανε στα 16 μέτρα ήταν επικίνδυνοι στα τελειώματα. Ήταν ένα καλό τεστ πήραμε εμπειρίες, φάγαμε και ξύλο. Αν είχαμε ποιότητα στην τελική προσπάθεια ίσως να παίρναμε το ματς. Σε μία περίπτωση με τον Γιαννιώτα και σε μία με τον Καζναφέρη", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Κατσαβάκη.

Σε ερώτηση για την απόδοση του Νίκου Παντίδου απάντησε: " Βελτιώνεται, πατάει καλά, του λείπουν παιχνίδια, γιατί ο Εθνικός Αστέρας σταμάτησε Φεβρουάριο του αγώνες. Δουλεύει, έχει και δίπλα του τον Γρηγόρη που είναι θαυμάσια προσωπικότητα. Καλά είμαστε…".

Για τις αλλαγές που κάνει στα άκρα της άμυνας τόνισε: " Εκεί θα παίζουν οι παίκτες ανάλογα με το σχήμα που θα έχουμε. Ο Γιαννίτσης παρότι είναι ψηλός, έχει ταχύτητα, πρέπει να ελέγξει λίγο τα νεύρα. Και ο Μαργαρίτης είναι αξιόλογος".

Για τον Σωκράτη Διούδη ο Σερραίος τεχνικός του Άρη υπογράμμισε πως: " Εξελίσσεται σε καταπληκτικό τερματοφύλακα. Τον είδαμε στο ευρωπαϊκό Νέων και τώρα με τον συνεργάτη μου, τον Θόδωρο Κάντα μας έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Σήμερα η παρουσία του ήταν λες και έπαιζε χρόνια… Ο Άρης έχει τρεις τερματοφύλακες πάρα πολύ καλούς".

Για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Ρούμπεν Πουλίδο στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής με την Φιορεντίνα είπε ότι: " Είχε μια ενόχληση στη γάμπα αλλά αν το ξεπεράσει θα μπει να παίξει. Είναι σε καλή κατάσταση, δεν έχει περιττό βάρος".

Για τα θέματα των Κατίδη και Οικονομόπουλου που λύθηκαν απάντησε πως: " Όλα θα λυθούν. Είμαστε εδώ και θα υπερασπίσουμε τον Άρη, όποιος είναι ενάντια σε αυτό, είναι εχθρός. Ένα κι ένα κάνουν δύο…".

Τέλος για την δοκιμή του Ιβοριανού Φρανκ Ολιβιέρ Μαντού ο Κατσαβάκης σχολίασε: " Ποιος είναι αυτός; Τον ακούω πρώτη φορά, αλλά ας έρθει να τον δούμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ