ΑΡΗΣ

Έφτασε στην Θεσσαλονίκη ο Μπουγκέρα

Έφτασε στην Θεσσαλονίκη ο Μπουγκέρα
Μπουγκέρα © GETTY IMAGES

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Ματζίντ Μπουγκέρα, βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στην Θεσσαλονίκη και άμεσα θα ενταχθεί στις προπονήσεις των "κιτρινόμαυρων".

Παρότι η αρχική ενημέρωση του Ματζίντ Μπουγκέρα στην ΠΑΕ Άρης ανέφερε ότι θα ερχόταν στην Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα, τελικά ο διεθνής Αλγερινός αμυντικός έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης στην συμπρωτεύουσα.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των "κιτρινόμαυρων" αναμένεται να παρουσιαστεί κι επίσημα από τους ανθρώπους του Άρη την Πέμπτη (22/9). Εν συνεχεία θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου και εκμεταλλευόμενος και την αναβολή του πρωταθλήματος της Football League να είναι έτοιμος όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Ο Ανδρέας Τάτος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Να θυμίσουμε ότι ο διεθνής μέσος υπέστη τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό στη διάρκεια της προθέρμανσης του φιλικού αγώνα της προηγούμενης Κυριακής με την στερεοελλαδίτικη ομάδα.

Στο ιατρικό δελτίο της τεχνικής ηγεσίας ωστόσο προστέθηκε σήμερα ένα ακόμη όνομα. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο. Ο 22χρονος τερματοφύλακας για - καθαρά - προληπτικούς λόγους έκανε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Κι όσο για αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του "Δασυγένειου".

Την Πέμπτη στην ΕΕΑ ο φάκελος της Καρυπίδη

Η νέα ΠΑΕ Άρης είναι γεγονός με την οικογένεια Καρυπίδη να έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Την Πέμπτη ωστόσο έχει προγραμματιστεί παρουσία ενώπιον της ΕΕΑ, για να πάρει και τυπικά το «πράσινο φως» ο φάκελος της μεγαλομετόχου Ειρήνης Καρυπίδη και αδερφή του Θόδωρου Καρυπίδη.

Η πενταμελής προσωρινή επιτροπή της νέας ΠΑΕ έχει στείλει τα απαραίτητα έγγραφα για τη σύστασή της και εκφράζεται σιγουριά ότι δεν θα σημειωθεί καμία αρνητική παρατήρηση για τυχόν παραλείψεις. Στην παρούσα φάση η ΕΕΑ στην εξέταση των στοιχείων καλείται να αποδειχθεί ότι η μεγαλομέτοχος έχει καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο, βάσει του Αθλητικού Νόμου, ώστε να αποκτήσει και τυπικά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ