ΑΡΗΣ

Έφερε Γάλλο και Πορτογάλο ο Άρης

Έφερε Γάλλο και Πορτογάλο ο Άρης
Ούγκο Σόουζα

Τον Πορτογάλο αριστερό μπακ Ούγκο Σόουζα και τον Γάλλο αμυντικό χαφ Γκάϊους Μακουτά έχει φέρει στη Θεσσαλονίκη ο Άρης. Διαβάστε για το ποιόν του καθενός. (PHOTO, VIDEOS).

Ο Άρης έψαχνε για κεντρικό αμυντικό και για αυτό έφερε στη Θεσσαλονίκη τον Ούγκο Σόουζα. Ο 24χρονος (04/06/92) Πορτογάλος μετρά 4 συμμετοχές με την Εθνική U19 της χώρας του και αν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς.

Μπορεί να παίξει και ως αριστερό μπακ και ως εξάρι. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στη Μπέβερεν με την οποία πέρυσι είχε 18 συμμετοχές και φέτος 7 και 1 γκολ. Τη σεζόν 2013-14 κατέγραψε 22 συμμετοχές με τη Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία, ενώ προηγουμένως έπαιξε στην Κύπρο με την Πάφο (14 αγώνες, 2 γκολ) και την ΑΕΛ (2 ματς). Το 2011 έπαιξε σε δύο αγώνες με τη ρουμανική Μπρασόφ. Θα περάσει από εξετάσεις και αν αυτές είναι καλές θα αποκτηθεί.

Εκτός από τον Σόουζα, οι "κίτρινοι" έχουν φέρει για δοκιμή τον Γκάϊους Μακουτά. Εχει γεννηθεί στις 25 Ιουλίου 1997 και ξεκίνησε την καριέρα του από τους Ερασιτέχνες της Χάβρης (2 συμμετοχές) και μεταπήδησε στην ομάδα Νέων της Κρετέιγ.

Έφερε Γάλλο και Πορτογάλο ο Άρης

Την περσινή σεζόν είχε επτά συμμετοχές με τη Λόνγκφορντ Τάουν στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Τελευταίο του ματς ήταν στις 28/10/16 απέναντι στους Σάμροκ Ρόβερς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ