ΑΡΗΣ

Δύσκολα αποστολή ο Πουλίδο

Δύσκολα αποστολή ο Πουλίδο
INTIME SPORTS

Μπορεί ο Γιάννης Χατζηνικολάου να έχει μία ακόμη μέρα για να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του μετά από την μετάθεση του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι από την Κυριακή σε Δευτέρα ωστόσο δεν υπολογίζει στον Ρούμπεν Πουλίδο.

Η μετάθεση του παιχνιδιού του Άρη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι από την Κυριακή σε Δευτέρα μπορεί να φάνταζε σαν σύμμαχο για τον Ρούμπεν Πουλίδο ωστόσο και πάλι δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός που κληρονόμησε αιμάτωμα στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΛ Καλλονής αναμένεται να μείνει ακόμη και εκτός αποστολής με τον εκ των αρχηγών του Άρη να δίνει ραντεβού για μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος της Super League.

Το σίγουρο είναι ότι η μία μέρα παραπάνω που θα έχει στην διάθεσή του ο Χατζηνικολάου του δίνει την ευκαιρία να δουλέψει ακόμη περισσότερο πάνω στα αδυναμίες της ομάδας του και να αυξήσει το βαθμό ετοιμότητας της μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας.

Η απουσία του Πουλίδο από την βασική ενδεκάδα, με τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη να φαντάζει ως εκείνος που θα καλύψει το κενό του, δεν θα είναι η μόνη που δείχνει πως θα προχωρήσει ο Σερραίος τεχνικός της ομάδας.

Μία ακόμη αναμένεται να είναι η παρουσία του Χαράλαμπου Οικονομόπουλου στον άξονα της μεσαίας γραμμής αντί του Ροκ Έλσνερ, με τον Σλοβένο μέσο μετά την εμφάνισή του στο πρώτο ημίχρονο παιχνιδιού με την ΑΕΛ Καλλονής στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δύσκολα να είναι και πάλι άμεσα στην βασική ενδεκάδα.

Επίσης δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης ο Νίκος Αγγελούδης αντί του Μιχάλη Μανιά ενώ όσον αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας θέση για αυτό διεκδικούνε οι Τσουμάνης, Κοτσαρίδης και Μαργαρίτης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ