ΑΡΗΣ

Δόξα Δράμας - Αρης: Ένα ματς βγαλμένο από την ιστορία

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ INTIME SPORTS

Το Sport24.gr σάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ένα σημαντικό παιχνίδι, βγαλμένο από το ένδοξο παρελθόν του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δείτε την Κυριακή (1/3) στις 15:00, σε LIVE τηλεοπτική μετάδοση το σπουδαίο ματς Δόξα Δράμας - Άρης για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής!

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Αρης δοκιμάζεται σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας από την 4η Δόξα Δράμας, οι φίλαθλοι της οποίας ετοιμάζουν ατμόσφαιρα βγαλμένη από την Α' Εθνική των 90's.

Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζουν 10 βαθμοί, αλλά μην ξεχνάμε ότι η μία από τις δύο ήττες στις οποίες έχουν υποχρεωθεί φέτος οι Θεσσαλονικείς ήταν από τη Δόξα στο "Κλ. Βικελίδης". Συγκεκριμένα στις 2 Νοεμβρίου οι Δραμινοί επικράτησαν 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 90ο λεπτό του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Θανάσης Στόικος.

Αυτή είναι η μία από τις 11 νίκες που έχει να επιδείξει στην ιστορία της η ομάδα της Δόξας σε βάρος του Αρη. Στα υπόλοιπα 35 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (Α', Β', Γ' Εθνική και Κύπελλο), οι "κιτρινόμαυροι" μετρούν 26 νίκες και 9 ισοπαλίες.

Όσον αφορά τώρα τα παιχνίδια που έχουν γίνει στη Δράμα, η τοπική Δόξα έχει τον πρώτο λόγο με 8 νίκες, 7 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Σημειώνεται ότι και οι 8 εντός έδρας νίκες των "μαυραετών" ήταν στο γκολ (2-1 ή 1-0), ενώ η μεγαλύτερη σε έκταση επιτυχία τους είναι το 0-3 στις 17 Μαϊου 1992, για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Σκόρερ σε εκείνο το παιχνίδι ήταν οι Γ.Χ. Γεωργιάδης, Νικοντίεβιτς και Ιορδανίδης. Προπονητής του Αρη σε εκείνο το παιχνίδι ήταν ο Ιβάν Βούτσοφ και της Δόξας, ο Γκερντ Πρόκοπ.

Δόξα Δράμας - Αρης: Ένα ματς βγαλμένο από την ιστορία

Την Κυριακή οι δύο ομάδες θα τεθούν και πάλι αντιμέτωπες στη Δράμα για πρώτη φορά μετά τις 10 Νοεμβρίου 1997, όταν τότε για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ο Αρης, υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Φοιρού, είχε επικρατήσει 0-2, με τέρματα των Βλαχούδη και Λιολίδη.

Ακολούθησε ακόμη ένα ματς μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχο τη Δόξα, αλλά έγινε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Ο Αρης είχε επικρατήσει 1-3, στις 22 Ιανουαρίου 2012, με γκολ των Νόε Ακόστα και Καστίγιο (2).

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι με παρελθόν (και πιθανότατα με μέλλον). Για το λόγο αυτό συντονιστείτε το μεσημέρι της Κυριακής (1/3) στις 15:00, εδώ στο Sport24.gr

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ