ΑΡΗΣ

Δοκίμασε Φερνάντες για δεξί μπακ

Δοκίμασε Φερνάντες για δεξί μπακ
Άρης INTIME SPORTS

Μία ακόμη απουσία προέκυψε για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και το αυριανό παιχνίδι του Άρη στην Αρναία με τον Απόλλωνα, καθώς εκτός πλάνων βρίσκεται ο Νίκος Λιόλιος. Αντίθετα θέση στην ενδεκάδα βλέπει ο Βάσκο Φερνάντες.

Στα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για το αυριανό παιχνίδι του Άρη στην Αρναία με τον Απόλλωνα προστέθηκε και ο Νίκος Λιόλιος.

Ο αριστερός μπακ του Άρη αντιμετωπίζει τράβηγμα στον προσαγωγό του με αποτέλεσμα να ήταν εκτός προπονήσεων το τελευταίο διήμερο και για αυτό βρίσκεται εκτός πλάνων.

Αντίθετα θέση στην ενδεκάδα βλέπει ο Φερνάντες με τον Καλαϊτζίδη να δοκίμασε τον Πορτογάλο αμυντικό στην χθεσινή προπόνηση όχι στο κεντρικό δίδυμο αλλά ως δεξί μπακ εκεί όπου θα υπάρχει η απουσία του Νίκου Γερωγιάδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες την θέση του δεξιού μπακ στην βασική ενδεκάδα του Άρη έδειχνε να κερδίζει ο Ηλίας Σταυρόπουλος με τους Σαμαρά και Γκόλια να αποτελούνε για ένα ακόμη παιχνίδι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Για την θέση του αριστερού μπακ την θέση του τραυματία Λιόλιου θα κληθεί να καλύψει ο Μίλτος Λιόνης ενώ αυτή στο δεξί άκρο της επίθεσης λόγω της απουσίας του Δημήτρη Σουνά προβάδισμα έχει τελικά ο Μάριος Παπαδόπουλος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ