ΑΡΗΣ

Διπλή ένταση στο Βικελίδης

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
οπαδοί MOTIONTEAM

Η απώλεια της νίκης για τον Άρη επί του Ατρόμητου με το γκολ της ισοφάρισης του Σκόνδρα στο 89΄ συνδυάστηκε με διπλή ένταση εκτός και εντός του "Κλεάνθης Βικελίδης"

Ένταση εκτός και εντός του "Κλεάνθης Βικελίδης" ακολούθησε του 1-1 του Άρη με τον Ατρόμητο.

Αρχικά εκτός με τους φιλάθλους του Άρη εμφανώς απογοητευμένοι να ξεσπούν και την αστυνομία να απαντάει με χρήση χημικών και λίγα λεπτά αργότερα εντός των αποδυτηρίων με την φραστική επίθεση του Ταυλαρίδη στον Γιαννιώτα.

Η χρήση των χημικών από την αστυνομία είχε ως αποτέλεσμα τα δακρυγόνα να φτάσουν μέχρι τα αποδυτήρια του Ατρομήτου με τους ποδοσφαιριστές του να αναγκάστηκαν να βγούνε ημίγυμνοι στον αγωνιστικό χώρο με τις πετσέτες τους.

Παράλληλα ένταση υπήρξε και από την πλευρά της Αλκμήνης με πολλούς από τους φιλάθλους του Άρη να ζήτησαν να δοθεί λύση στο θέμα της διαιτησίας αλλά και στο διοικητικό μέτωπο.

Κι όσο για τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου που βγήκαν ημίγυμνοι στον αγωνιστικό χώρο μη μπορώντας να αναπνεύσουν λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψαν στα αποδυτήρια.

Εκεί όπου ο Στάθης Ταυλαρίδης που έκανε φραστική επίθεση στον Γιάννη Γιαννιώτα που είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση για να χρειαστεί η παρέμβαση των ψυχραιμότερων προς εκτόνωσή της.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ