ΑΡΗΣ

Διούδης: "Εξασφάλιση ανόδου και Κύπελλο"

Διούδης: "Εξασφάλιση ανόδου και Κύπελλο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με αφορμή την επιστροφή του στον Άρη και όχι μόνο.

Με αφορμή την επιστροφή του στον Άρη, ο Σωκράτης Διούδης σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο "Κλεάνθης Βικελίδης", μίλησε για τις φιλοδοξίες του και τους προσωπικούς του στόχους.

Ο διεθνής τερματοφύλακας έκανε ξεκάθαρο πως βασικός στόχος είναι η εξασφάλιση της ανόδου στη Super League από το πρωτάθλημα της Football League ενώ έθεσε και ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ήταν τα εξής:

Για τις φιλοδοξίες του με τον ερχομό του στον Άρη: "Έχω μεγάλες φιλοδοξίες που συμβαδίζουν με αυτές της ομάδας. Αυτό που έχω πρώτα στο μυαλό μου είναι να επιστρέψει ο Άρης όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη φυσική του θέση. Να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα, γιατί είναι αυτό που λείπει από τον κόσμο και τον έχει κάνει να απομακρυνθεί από το γήπεδο τα τελευταία χρόνια".

Για ενδεχόμενη επιστροφή του στο εξωτερικό: "Θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω στο εξωτερικό με καλύτερες συνθήκες. Το πέρασμά μου από τη Μπριζ δεν ήταν αυτό που περίμενα. Ειδικά την πρώτη χρονιά είχα αρκετά προβλήματα κυρίως προσαρμογής και έκανα και εγώ κάποια λάθη, τα οποία έχω αντιληφθεί. Πλέον είμαι πιο ήρεμος και οι εμπειρίες που πήρα πιστεύω θα με βοηθήσουν στη συνέχεια της καριέρας μου".

Για το πρωτάθλημα της Football League: "Αυτήν την στιγμή δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Θα είναι κάτι καινούριο για μένα, όπως και για την ομάδα με αυτή την περιπέτεια που περνάει τα τελευταία χρόνια. Από τις πληροφορίες που έχω συλλέξει, πρόκειται για ένα αρκετά σκληρό πρωτάθλημα και σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε ότι οι αντίπαλοι επειδή παίζουν με τον Άρη θα μας αφήνουν να κερδίζουμε άνετα. Ίσα-ίσα που θα θέλουν ν' αποδείξουν πράγματα στους εαυτούς τους και στον κόσμο τους. Εμείς με την κατάλληλη ενίσχυση που πιστεύω ότι θα γίνει τις επόμενες μέρες στο ρόστερ του Άρη, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας προκειμένου να επανέρθουμε γρήγορα στη Super League".

Για τον θεσμό του Κυπέλλου: "Πάντα ένας τίτλος είναι στόχος και το κύπελλο είναι πιο εύκολο από ένα πρωτάθλημα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να κάνουμε πρωταθλητισμό, να εξασφαλίσουμε την άνοδο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες και μας ευνοήσει η τύχη στις κληρώσεις, μπορούμε να κάνουμε μία καλή πορεία και στο κύπελλο. Πρέπει να κοιτάμε βήμα-βήμα τους στόχους μας, να δουλέψουμε σαν ομάδα ώστε να βελτιωθούμε και να μη λέμε μεγάλα λόγια".

Για την παρουσία του στα αποδυτήρια την επόμενη χρονιά: "Είμαι από μικρός στον Άρη και έγινα αρχηγός της ομάδας. Ξέρω τα αποδυτήρια, γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις και τι γίνεται μέσα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν με φοβίζουν αυτά τα πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσουν οι προκλήσεις και πιστεύω ότι διαθέτω την προσωπικότητα για να ανταπεξέρθω σε αυτές τις προκλήσεις".

Για τα χρήματα της μεταγραφής του και τα όσα ακολούθησαν στον Άρη: "Είναι κάτι που σίγουρα με προβληματίζει ως απλό άνθρωπο που παρακολουθούσε τις εξελίξεις μετά τη μεταγραφή μου στη Μπριζ. Σαν ποδοσφαιριστής έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα εκείνη την στιγμή για την ομάδα. Ήταν μία δύσκολη περίοδος που σε όλους τους παίκτες οφείλονταν χρήματα. Μέσα σε αυτούς ήμουν και εγώ και θα μπορούσα να διαλέξω το δρόμο της προσφυγής όμως επέλεξα να βοηθήσω τον Άρη και να φέρω κάποια χρήματα από τη μεταγραφή μου που ήταν πολύ σημαντικά εκείνη την περίοδο. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να προβληματίζει περισσότερο τον κόσμο, εγώ ότι μπορούσα να κάνω το έκανα. Δεν γνωρίζω πού πήγαν τα χρήματα που μπήκαν στον Άρη από τη μεταγραφή μου, δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος για ν' απαντήσω".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ