ΑΡΗΣ

Δικαίωση για Στεφανίδη

Δικαίωση για Στεφανίδη

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απέρριψε και τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Άρης Παναγιώτη Στεφανίδη σχετικά με την επιταγή από την μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη στην Κλαμπ Μπριζ ύψους 250.000 ευρώ.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απέρριψε και τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Παναγιώτη Στεφανίδη σχετικά με την επιταγή από την μεταγραφή του Σωκράτη Διούδηστην Κλαμπ Μπριζ ύψους 250.000 ευρώ.Κατά του πρώην Προέδρου της ΠΑΕ Άρης είχανε στραφεί οι Διούδης, Κουσίδης, Μπουγαϊδης, Κοτσαρίδης και οι μάνατζερ Καρασαββίδης και Τοπίδης

Με την κίνησή τους αυτή ζητούσαν με ασφαλιστικά μέτρα την δέσμευση των λογαριασμών του κατηγορώντας τον για υπεξαίρεση των χρημάτων, αλλά και ότι τους εξαπάτησε με το να μην τους δώσει τα χρήματα που τους οφείλονταν.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο απορρίφθηκε η αίτηση για προσωρινή διαταγή και την Πέμπτη το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, απέρριψε και τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Στεφανίδη.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, έχει σημειώσει πως θα καταθέσει μήνυση εναντίον όλων για συκοφαντική δυσφήμιση. Ξεκάθαρα ο Στεφανίδης διέθεσε τα χρήματα από την μεταγραφή του Διούδη σε ανάγκες της ΠΑΕ όπως προκύπτει και από το λογιστήριο της ΠΑΕ και ξεκάθαρα το καλοκαίρι απέτυχε την προσπάθεια που έκανε για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα τηςFootballLeague.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ