ΑΡΗΣ

Διάταση ο Σουνάς

Διάταση ο Σουνάς
Άρης INTIME SPORTS

Διάταση στον δικέφαλο ήταν η κληρονομιά του Δημήτρη Σουνά στη νίκη του Άρη επί του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος. Ο Στέλιος Νάκας βρήκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δίχτυα ερχόμενος από τον πάγκο.

Η αλλαγή του Δημήτρη Σουνά στο 59΄ της νίκης του Άρη επί του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος είχε να κάνει εξαιτίας μιας διάτασης που υπέστη στον δικέφαλό του.

Όπως διαπιστώθηκε όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να μην τον υπολόγιζε για το παιχνίδι της Κυριακής στην Αρναία με τον Απόλλωνα γιατί θα λείπει λόγω της κλήσης του με την Εθνική Ελπίδων.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο τεχνικός του Άρη κράτησε το γεγονός ότι η ομάδα του για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και ισάριθμο επί της επιστροφής του δεν δέχτηκε γκολ φθάνοντας το 11-0 στο τρία στα τρία. Και πιο συγκεκριμένα κερδίζοντας με 2-0 τον Άρη Ακροποτάμου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», 0-4 την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά και 5-0 το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Κι όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές του τα βλέμματα μπορεί να έπεσαν πάνω στον Μάουρο Πόι με το χατ τρικ που σημείωσε ωστόσο θετική ήταν και η παρουσία του Σιντί Σανιά. Επίσης ο Στέλιος Νάκας που ήρθε για δεύτερο σερί παιχνίδι από τον πάγκο κατάφερε να σκοράρει.

«Δουλεύαμε όλη την εβδομάδα δυνατά στις προπονήσεις. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη 100% σε ό,τι και αν κάνει. Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές πήραμε μία μεγάλη νίκη, αυτό που ήθελε και ο κόσμος. Δουλεύουμε στα αδύναμα σημεία μας.

Μας έλειπε η αποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων. Στις προπονήσεις, ο προπονητής βάζει κάποια τακτικά κομμάτια, ώστε να πλαγιοκοπούμε και να τελειώνουμε τις φάσεις. Μας βγαίνει στα δύο τελευταία παιχνίδια, έχοντας πετύχει δύο μεγάλες σε σκορ νίκες», τόνισε μετά την λήξη του χθεσινού παιχνιδιού με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ