ΑΡΗΣ

Δήλωσε συμμετοχή στη Γ' Εθνική ο Άρης

Δήλωσε συμμετοχή στη Γ' Εθνική ο Άρης

Στη Football League θέλει να παίξει ο Άρης τη νέα σεζόν, αλλά επειδή θέλει να είναι καλυμμένος, απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, καταθέτοντας αίτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αβέβαιη είναι η κατηγορία στην οποία θα συμμετέχει ο Άρης την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Οι προσπάθειές του να παίξει στη Football League είναι δεδομένες, επειδή όμως τίποτα δεν είναι ακόμα βέβαιο, αλλά και επειδή θέλει να είναι καλυμμένος για παν ενδεχόμενο, απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, καταθέτοντας αίτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά η επιστολή:

"ΑΠΟ: ΣΩΜΑΤΕΙΟ Α.Σ. ΑΡΗΣ

ΠΡΟΣ:ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ( Ε.Π.Ο. )

Κύριε Πρόεδρε,

Όπως είναι γνωστό με το υπ αριθμόν πρωτοκόλλου / . .2015

έγγραφο μας, ζητήσαμε από την FOOTBALL LEAGUE, την συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE , στην περίπτωση που δημιουργηθούν "κενά" στον αριθμό των ομάδων, που δικαιούνται να συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα που διεξάγεται από αυτήν, περιόδου 2015-2016, να συμπληρωθούν κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 4 παρ.2 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, όπως αυτός ίσχυε για την περίοδο 2014-2015 και σε εφαρμογή της Προκήρυξης της FOOTBALL LEAGUE, στην οποία ρητά αναφέρεται ότι το πρωτάθλημα περιόδου 2015-2016 θα διεξαχθεί με είκοσι(20) ομάδες. Το παραπάνω γεγονός( περί διεξαγωγής του πρωταθλήματος με 20 ομάδες) επιβεβαιώθηκε και στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Ο. της 10-06-2015, στην οποία συζητήθηκε η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών της επόμενης τριετίας, αλλά στηρίζεται επιπλέον στις διατάξεις των άρθρων 7 και 27 του ΚΑΠ.

Επίσης είναι γνωστό ότι, εξαιτίας της εκκρεμότητας που υπάρχει στα θέματα των Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ και Π.Α.Ε. ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ, δεν έχει επικυρωθεί ακόμη ο βαθμολογικός πίνακας της SUPERLEAGUE, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν επίσημα να διαπιστωθεί η ύπαρξη κενών θέσεων στον αριθμό των ομάδων που δικαιούνται να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της FOOTBALLEAGUE(ανεπίσημα ήδη έχουν δηλώσει οι Π.Α.Ε. ΟΦΗ και ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ότι δεν θα μετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE).

Στα πλαίσια αυτά και επειδή ήδη έχουμε ζητήσει από την FOOTBALL LEAGUE, να μετάσχουμε στο νέο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον ΚΑΠ και την Προκήρυξη του πρωταθλήματος και μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει απάντηση,

ΣΑΣ γνωρίζουμε ότι η συνημμένη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, δεν συνεπάγεται την παραίτηση μας από την διεκδίκηση του νομίμου δικαιώματος μας για να αγωνισθούμε στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE περιόδου 2015-2016, στο οποίο σύμφωνα με τα προεκτεθέντα, θα μετάσχουμε, ούτε γίνεται με επιφύλαξη για τους όρους της Προκήρυξης της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 7 παρ.2 και 3 του ΚΑΠ, αλλά έχει την έννοια, λόγω της προηγηθείσας χρονικά δήλωσης για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, την ΜΗ παραίτηση μας από αυτό της FOOTBALLEAGUE.

Θεσσαλονίκη 04-08-2015

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ