ΑΡΗΣ

Δεν βιάζεται ο Λάζαρ

Δεν βιάζεται ο Λάζαρ
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γαλανός, μία μέρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του προέβη στις πρώτες πληρωμές, ενώ ψάχνει την υπέρβαση με τον Κοστίν Λάζαρ που όμως δεν βιάζεται.

Ο Γιώργος Γαλανός κράτησε την υπόσχεσή του προς τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και μία μέρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, προέβη στις πρώτες πληρωμές, ενώ ψάχνει την υπέρβαση με τον Κοστίν Λάζαρ που όμως δεν βιάζεται.

Την υπόσχεσή του προς τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη κράτησε ο Γιώργος Γαλανός και μία μέρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του προέβη στις πρώτες πληρωμές.

Κάτι που είχε ξεκαθαρίσει στην χθεσινή τους συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και τους μοιράστηκε ένα ποσό της τάξης των 25.000 ευρώ που θα κάλυπτε μισθοδοσίες και ενοίκια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει η επιθυμία για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα κάνει την διαφορά την νέα χρονιά. Που θα αποτελέσει τον ηγέτη της στον δρόμο προς την άνοδο στην Football League και να δημιουργηθεί ένα ρόστερ που θα αποτελεί την βάση εκείνου της επόμενης χρονιάς.

Αυτό τονίστηκε στην χθεσινή συνάντηση του Γαλανού με τον Καλαϊτζίδη και στα πλαίσια της υπέρβασης το όνομα εκείνου που βρίσκεται ψηλά στην λίστα, είναι του Κοστίν Λαζάρ.

Του διεθνή Ρουμάνου μέσου που μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και ελεύθερος παραμένει, αλλά και τις μέρες αυτές βρίσκεται με την οικογένειά του στην Θεσσαλονίκη. Ο Λάζαρ φέρεται να αποτελεί πόθο του Καλαϊτζίδη και ήδη έχει δεχθεί δύο προτάσεις.

Η πρώτη αφορούσε συνεργασία για τρία χρόνια προσφέροντας του κατά σειρά 80.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 120.000 ευρώ τον δεύτερο και 150.000 ευρώ τον τρίτο χρόνο. Χθες το βράδυ έγινε και νέα βελτιωμένη πρόταση με απολαβές 150.000 ευρώ τον χρόνο για κάθε ένα από τα δύο και όχι τρία χρόνια του συμβολαίου.

Κι όσο για τον 33χρονο μέσο, πρώην του ΠΑΟΚ και 24 φορές διεθνή με την Εθνική Ρουμανίας δείχνει να το σκέφτεται και να μην θέλει να βιαστεί να απαντήσει. Δίνοντας μάλιστα προβάδισμα ακόμη και να παραμείνει στην Ελλάδα αλλά στο πρωτάθλημα της Super League.

Κατά τα άλλα, όσον αφορά την περίπτωση του Φρανκ Γκουέλα, φαίνεται να περνάει στο χρονοντούλαπο λόγω διαφοράς στο οικονομικό εκτός και αν υπάρξει αλλαγή δεδομένων με τον Ιβοριανό μέχρι το βράδυ. Ανοιχτό παραμένει πάντα και το ενδεχόμενο της απόκτησης του έμπειρου πρώην κεντρικού αμυντικού της Skoda Ξάνθης, Σπύρου Βάλλα.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι εξαιτίας της καθυστέρησης στις διοικητικές εξελίξεις έφερε εκτός προθεσμιών τον Άρη και τώρα απομένει να φανεί αν θα υπάρξει απόφαση για παράταση των μεταγραφών. Κάτι που σημαίνει ότι σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης μόνο ξένων που έπαιξαν πέρσι στην Ελλάδα.

Με αυτά τα δεδομένα, οι Σανιά και Ν΄Λουντούλου θα πρέπει να περιμένουνε μέχρι τον Ιανουάριο, κάτι για το οποίο είναι διατεθειμένοι να το κάνουν, ενώ ο Ντενίζ Κογκνού κερδίζει έδαφος. Εκτός κι αν ισχύει τελικά για όλους παράταση μεταγραφών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ