ΑΡΗΣ

"Δεν πρέπει να διαλυθούμε"

Τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και υπάλληλοι έδωσαν το ραντεβού τους το απόγευμα της Μ. Τρίτης (15/4) στις 15:30 στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με τον Γιώργο Φοιρό να ξεκαθαρίζει: "Δεν πρέπει να διαλυθούμε".

Ο Γιώργος Φοιρός παρουσία του τεχνικού τιμ, των ποδοσφαιριστών της ομάδας και των υπαλλήλων της στο ραντεβού που είχε δοθεί στις 15:30 στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου τους ξεκαθάρισε: "Δεν πρέπει να διαλυθούμε".

Το κλίμα γενικότερα ήταν πολύ βαρύ μετά τον υποβιβασμό της ομάδας από την Super League με τα κεφάλια όλων κατεβασμένα και χωρίς καμία διάθεση για κουβέντες. Μάλιστα το παρών δεν έδωσε κάποιος παράγοντας από τη διοίκηση.

Συγκεκριμένα ο Φοιρός αφού έκανε γνωστό ότι δεν θα γίνει προπόνηση, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Άρη λέγοντάς τους: "Θα πρέπει να περιμένουμε όλοι τις εξελίξεις. Δεν πρέπει να διαλυθούμε για το καλό όλων. Ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι προς όφελος σας να διατηρηθείτε σε ένα επίπεδο.

Οφείλουμε να περιμένουμε τι να γίνει, αν και γνωρίζουμε όλοι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζεται" και τους ευχήθηκε για τις γιορτές του Πάσχα χωρίς κάποιος από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να πάρει τον λόγο με πολλούς να αντιμετωπίζουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.

Ακόμη στη συνάντηση αποφασίστηκε να δοθεί μια βδομάδα άδεια και ανανεώθηκε το ραντεβού για την Τρίτη του Πάσχα με την ελπίδα όλων να έχουν "τρέξει" οι διοικητικές εξελίξεις για μία καλύτερη επόμενη μέρα.

Τότε θα γίνει και η ενημέρωση για το πώς θα συνεχιστούν οι προπονήσεις μέχρι τα μέσα Μαΐου οι οποίες εκτός απροόπτου θα γίνονται στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ