ΑΡΗΣ

Δεν "πιάνεται" ο Άρης, 2-1 τον Καμπανιακό

Δεν "πιάνεται" ο Άρης, 2-1 τον Καμπανιακό
Άρης INTIME SPORTS

Ο Άρης αγχώθηκε, αλλά τελικά έκανε το χρέος του και κατέκτησε τη νίκη (2-1) στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό, για την 13η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Καπνίδης (44') και Τάτος (84') τα γκολ των Θεσσαλονικέων.

"Τρένο" που δεν κάνει στάσεις είναι ο Άρης στον εφετινό 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μπορεί να δυσκολεύτηκε και να αγχώθηκε, αλλά επικράτησε στο τέλος με 2-1 του Καμπανιακού, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, και διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κόντρα στη ροή του παιχνιδιού άνοιξαν το σκορ. Ήταν στο 11ο λεπτό, όταν ο Κουντουράς με απευθείας εκτέλεση κόρνερ άνοιξε το σκορ. Στη φάση αυτή Ρόβας και Σιδεράκης δεν συννενοήθηκαν, με αποτέλεσμα η ομάδα από τη Χαλάστρα να βρει δίχτυα (0-1). Στο 17' ο Τάτος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Καμπανιακός θα μπορούσε να σημειώσει και άλλο τέρμα, αλλά Πάλλας (29') και Πασιαλής (42') δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Σιδεράκη.

Οι "κίτρινοι" κατόρθωσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια λίγο προτού ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Ο Καπνίδης με κοντινή προβολή έκανε το 1-1 και πλέον το δεύτερο μέρος θα ξεκινούσε με καλύτερη ψυχολογία. Η λύτρωση ήρθε τελικά στο 84', όταν από πάσα του Κυβελίδη ο Τάτος με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Καλογέρης (66' Κυβελίδης), Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο (17΄ Βουτσιάς), Πόι, Ιντζίδης, Καπνίδης, Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης (81' Κόκε).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Ιερόθεος Γιαμουρίδης): Κηπουρός, Παπαζής, Γαβανάς, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλιος (67' Ανδριανόπουλος), Σαπανίδης, Πάλλας, Κουντουράς (76' Πετρούσης), Ταούλας-Πασιαλής (58' Μαυρίδης).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ