ΑΡΗΣ

Δεκτή η υπαγωγή στο άρθρο 99

Δεκτή η υπαγωγή στο άρθρο 99
INTIME SPORTS

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αποδέχθηκε την αίτηση της ΠΑΕ Άρης για την έκδοση προσωρινής διαταγής για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.

Παρά την παρέμβαση του ΙΚΑ το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αποδέχθηκε την αίτηση της ΠΑΕ Άρης για την έκδοση προσωρινής διαταγής για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.

Η παρέμβαση του ΙΚΑ, δια των δικηγόρων του, ήταν η μόνη από πλευράς των πιστωτών που με την παρέμβασή τους ζήτησαν από το δικαστήριο να αποφασίσει αρνητικά στην αίτηση της ΠΑΕ Άρης κάτι όμως που δεν έγινε αποδεκτό.

Με την σειρά τους οι νομικοί που παραστάθηκαν στην αίτηση για λογαριασμό της ΠΑΕ Άρης, οι κ.κ. Τσομίδης, Αργυριάδης και Χριστοφορίδης, με τα επιχειρήματά τους αντέκρουσαν την συγκεκριμένη παρέμβαση, και είδανε μέσω του αποτελέσματος να δικαιώνεται η αισιοδοξία που εξέφραζαν.

Μία εξέλιξη με την οποία η ΠΑΕ Άρης για τουλάχιστον ένα δίμηνο και ίσως και αρκετά περισσότερο πέτυχε να «παγώσει» τις απαιτήσεις της που υπάρχουν από πάσης φύσεως πιστωτές και κυρίως από το κράτος.

Σε ένα διάστημα ωστόσο που η ΠΑΕ Άρης θα κληθεί να διαπραγματευτεί με τους πιστωτές της για την συμπλήρωση ενός πλήρη φακέλου ο οποίος θα εγκριθεί ή όχι από το αρμόδιο δικαστήριο τελεσίδικα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ