ΑΡΗΣ

Ατματσίδης για δύο χρόνια

Ατματσίδης για δύο χρόνια

Ο Άρης προχώρησε στην ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμή, αποκτώντας τον Παναγιώτη Ατματσίδη, ο οποίος έκανε και δηλώσεις στο σάιτ της ομάδας.

Με την απόκτηση του Παναγιώτη Ατματσίδη, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει μία ακόμη επιλογή για την μεσοεπιθετική του γραμμή, με τον 27χρονο να εντάσσεται στο δυναμικό του Άρη και να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "κίτρινων".

"Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Ατματσίδη", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση με τον 27χρονο πλάγιο μεσοεπιθετικό να υπέγραψε για δύο χρόνια.

Ο Ατματσίδης γεννήθηκε στις 22/10/1986 στον Πειραιά, έχει ύψος 1,77 και βάρος 75 κιλά. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα του Παναιγιάλειου. Προηγούμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν η Καλλιθέα, η Παναχαϊκή και ο Βύζας Μεγάρων.

Ο Ατματσίδης στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα www.arisfc.gr:

"Έχω επίγνωση σε ποια ομάδα ήρθα. Ο ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και δεν αξίζει να αγωνίζεται σε αυτήν την κατηγορία. Θεωρώ αυτονόητη την επιστροφή της στη φυσική της θέση. Εύχομαι αυτό να γίνει το συντομότερο δυνατό και υπόσχομαι από την πλευρά μου ότι θα κάνω τα πάντα για την υλοποίηση αυτού του στόχου".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ