ΑΡΗΣ

Άρης κατά NOVA

Άρης κατά NOVA

Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Άρη εξέδωσε ανακοίνωση όσον αφορά τις συζητήσεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα υπογραμμίζοντας πως το κεφάλαιο NOVA έκλεισε.

Το κεφάλαιο NOVA έκλεισε για την Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Άρη όπως ανάφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε όσον αφορά τις συζητήσεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως υπάρχουνε συζητήσεις με άλλους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς χωρίς να αναφέρει ποιοι είναι αυτοί με όλα να δείχνουν πως είναι οι ΟΤΕ TV και ΝΕΡΙΤ.

"Σχετικά με το ζήτημα των τηλεοπτικών, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΑΡΗ, ότι μιλάμε με τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ξεκινήσαμε για ηθικούς λόγους από τη NOVA, λόγω της πολυετούς συνεργασίας που υπήρξε.

Ωστόσο, το συνδρομητικό κανάλι απαξίωσε την πρότασή μας, απαξίωσε τον ΑΡΗ μας, την ιστορία μας και πάνω από όλα τον κόσμο μας.

Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε, αποστείλαμε όποιο έγγραφο μας ζητήθηκε, αλλά από τότε μας εμπαίζουν. Όχι μόνο δεν κλείσαμε κάποιο επίσημο ραντεβού, αλλά ούτε καν υπήρξε οποιαδήποτε τηλεφωνική συνομιλία, παρά μόνο ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων (SMS)!

Το κεφάλαιο NOVA έκλεισε για τον ΑΡΗ μας.

Στη δυσκολότερη στιγμή της ιστορίας μας, η NOVA μας γύρισε την πλάτη, αυτό καταγράφηκε και ο κόσμος του ΑΡΗ ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει…

Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ", ήταν το κείμενο της ανακοίνωσης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ